RU
 

Президент Golden Boy Promotions: Головкін розлютив Альвареса

iSport.ua,  11 травня 2018, 19:30
0
272
Президент Golden Boy Promotions: Головкін розлютив Альвареса
Фото: Getty Images
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Мексиканcький боксер хоче знести казахстанцеві голову з плечей. Саме так мексиканець налаштовується на двобій.

 
Президент промоутерської компанії Golden Boy Promotions Ерик Гомес повідомив, що мексиканський середньоваговик Сауль Альварес (49-1-2, 34 КО) дуже злий на чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, IBF, IBO Геннадія Головкіна (38-0-1, 34 КО) після всього ним сказаного, тому хоче знищити казаха в реванші.
 
"Він хоче знести Геннадію голову з плечей, занадто багато той напатякав на адресу Канело. Якщо вони дійсно хочуть влаштувати бій, якщо вони не бояться, зробімо ж це. Канело щось приготував для Головкіна. Геннадій розлютив лева.
 
Ми готові. Це вони озвучують якісь розмиті формулювання на кшталт: "Ми не знаємо, чи будемо битися з ним у наступному поєдинку, чи ні" - й усіляку іншу бздуру. Ну ж бо, уже відповідьте за слова", - цитує менеджера BoxingScene.
 
Нагадаємо, бій Головкін - Альварес намічається на вересень. Промоутер GGG вважає, що обидва боксери зацікавлені в цьому поєдинку. Також суперником казаха розглядається Сергій Дерев'янченко (12-0, 10 КО), однак Геннадій всіляко уникає зустрічі з українцем.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі