RU
 

Підсумки 29.11: Арешт Альперіна, теракт у ЛондоніСюжет

Корреспондент.net,  30 листопада 2019, 06:59
0
409
Підсумки 29.11: Арешт Альперіна, теракт у Лондоні
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
Суд заарештував "хрещеного батька контрабанди" Альперіна

Суд відправив бізнесмена Альперіна за ґрати; у центрі Лондоні стався теракт. Корреспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.

 
Глава ОБСЄ побував на Донбасі
 
Міністр закордонних справ Словаччини Мирослав Лайчак, який у 2019 році очолює ОБСЄ, приїхав у Станицю Луганську. Разом з головою Луганської обласної державної адміністрації Сергієм Гайдаєм він оглянув відновлений міст на КПВВ Станиця Луганська і дав короткий коментар журналістам.
 
У Лондоні стався теракт
 
Чоловік, озброєний ножами, напав на пішоходів на Лондонському мосту. Поранення отримали не менше п'яти осіб, двоє з яких померли. Поліція ліквідувала злочинця. Інцидент кваліфікували як теракт. У скоєнні теракту підозрюється раніше судимий ісламіст 28-річний Усман Хан.
 
Суд заарештував бізнесмена Альперіна
 
Одеському бізнесменові Вадиму Альперіну обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці з можливістю внести заставу в розмірі 70 млн гривень.
 
Суд підтримав клопотання САП частково - Альперіна заарештували на 60 діб - до 25 січня, але суму застави зменшили до 70 млн гривень замість 288 млн 150 тис. гривень, про які клопотала САП.
 
Онищенко анонсував швидке повернення в Україну
 
Колишній народний депутат Олександр Онищенко, підозрюваний в організації корупційної схеми з розкрадання коштів під час продажу газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ Укргазвидобування, заявив, що збирається повернутися до Києва 13 грудня.
 
"Я вважаю, що настав час", - сказав він. Як доказ Онищенко показав квиток в економ-класі на літак компанії Ryanair, який 13 грудня здійснює рейс з Барселони до Києва.
 
Стало відомо місце проведення нормандської зустрічі
 
Зустріч лідерів нормандського формату, запланована на 9 грудня, відбудеться в Єлисейському палаці в Парижі. У саміті візьмуть участь президент Франції Емманюель Макрон, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Росії Володимир Путін і лідер України Володимир Зеленський.
 
Суд продовжив арешт Пашинського
 
Печерський районний суд Києва продовжив арешт колишньому народному депутату Сергію Пашинському до 29 січня 2020 року. В ході судового засідання сам Пашинський повідомив, що протягом двох місяців перебування в СІЗО його допитали один раз. Інших слідчих дій не було.
 

 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Сюжети
СюжетВторгнення Росії в Україну. Онлайн
СюжетПідсумки 30.05: Знищення катерів і допомога ФРН
СюжетПідсумки 28.5: Безпекові угоди і снаряди від Чехії
СюжетПідсумки 27.5: Атака за 1800 км і зброя на мільярд
СюжетПідсумки 26.05: Дозвіл Швеції і атаки ворога
За матеріалами: Корреспондент.net
СПЕЦТЕМА: Сюжети
ТЕГИ: терактарестОнищенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі