Ryanair скасував плату за перебронювання квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair скасував плату за перебронювання квитків

Особисті фінанси
298
Ryanair оголосив про скасування плати за зміну квитка за всіма новими бронюваннями, які будуть зроблені в жовтні і листопаді 2020 року.
Про це пише avianews.
Якщо пасажир не зможе летіти через заборону влади або ж захоче змінити квиток з інших причин, він це зможе зробити безкоштовно.
Умова – якщо новий рейс виконується не пізніше ніж 21 березня 2021 року.
Запит на зміну авіакомпанія повинна отримати не менше ніж за 7 днів до початкового часу вильоту.
Якщо пасажир не встигне в цей строк – Ryanair буде використовувати стандартні правила, які передбачають штраф від 35 до 95 євро за кожен переліт.
Тимчасова відмова від стягнення штрафу з боку Ryanair не звільняє пасажира від можливої доплати різниці тарифів, коли новий квиток коштує дорожче за старий.
При цьому нова політика стосується тільки випадків добровільної зміни бронювання. Якщо авіакомпанія змінить розклад або скасує рейс, пасажир отримує право на повне повернення сплачених коштів або безкоштовне перебронювання без оплати різниці тарифів.

Довідка Finance.ua:

  • Ірландська бюджетна авіакомпанія була змушена скоротити кількість своїх авіарейсів у жовтні ще на 20% через коронавірусні обмеження. Авіакомпанія заявила, що буде літати приблизно на 40% від потужності, яка була у неї в жовтні минулого року, в порівнянні з попереднім цільовим показником в 50%.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас