Nissan розробляє суперпозашляховик (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan розробляє суперпозашляховик (фото)

Технології&Авто
2215
Nissan надав можливість усім автолюбителям взяти участь у створенні спеціальної версії свого повнорозмірного позашляховика Armada, яка буде називатися Nissan Armada Mountain Patrol.
Останнім часом автовиробники люблять говорити про те, що вони, мовляв, прислухаються до думки своїх клієнтів при створенні нових автомобілів. На жаль, часто це просто слова, які не мають під собою достатніх підстав. Але Nissan, схоже, дійсно вирішив прислухатися до думки автолюбителів.
Користувачі соціальних мереж Instagram і Facebook на сторінці компанії Nissan можуть віддати свій голос за той чи інший елемент дизайну нової спеціальної версії Nissan Armada Mountain Patrol. Так, можна вибрати тип шин, вінілову плівку на кузов, намет, встановлений на дах позашляховика і т.д. Голосування триватиме до 10 травня. Офіційна прем’єра цього автомобіля відбудеться на виставці Overland Expo WEST в американському штаті Арізона (18-20 травня).

Armada Mountain Patrol призначений для тих, хто любить проводити вільний час на природі, для тих, хто веде активний спосіб життя. Під його капотом розмістився 5,6 л двигун V8 потужністю 390 к.с., який працює в парі з семиступінчастою автоматичною коробкою передач.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас