RU
 

Погода на тиждень: в Україні буде тепло і сухо

Корреспондент.net,  20 липня 2020, 13:22
0
142
Погода на неделю 20 - 26.07.2020
Фото: Reuters (архивное фото)
Погода на тиждень в Україні: тепло і сухо

У західних областях температура буде в межах 21-25°C, а на півдні і сході підніметься вище 30°C. При цьому в понеділок-вівторок на заході очікуються опади, які потім зміняться сухою погодою.

 
В Україні на тижні очікується тепла і суха погода. Про це свідчать дані Укргідрометцентру, опубліковані в понеділок, 20 липня.
 
У понеділок, 20 липня, в західних і південних областях України очікуються дощі з грозами. При цьому температура на заході буде в межах 23-27°C, а на півдні очікується 28-32°C.
 
 
У вівторок, 21 липня, дощі в західних областях продовжаться, а також накриють Київ і Чернігівську область. Найвища температура - до 31°C - буде в Миколаївській, Херсонській і Запорізькій областях, а найнижча - до 24°C - на Волині, у Львівській та Івано-Франківській областях.
 
 
 
У середу, 22 липня, дощі пройдуть лише в Закарпатській і Тернопільській областях, тоді як на решті території України буде мінлива хмарність. Температура в західних областях місцями опуститься до 19°С, на сході буде до 29°С, на півдні - до 31°С, на півночі - до 24°С, а в центрі - до 27°С.
 
 
 
У четвер, 23 липня, у всіх регіонах України буде сухо, очікується мінлива хмарність і тепла погода.
 
 
У п'ятницю, 24 липня, також обійдеться без опадів і спеки - температура навіть на півдні не підніметься вище за 29°С. По всій території України прогнозують мінливу хмарність.
 
 
 
Нагадаємо, що раніше Укргідрометцентр спрогнозував, коли закінчиться літня погода. Погода цієї осені та взимку також буде теплішою за норму, ймовірність суворої зими менше 10%.
 
Також повідомлялося, що за ніч в Харкові випало більше місячної норми опадів. У місцевому гідрометцентрі зазначають, що цей рекорд має значення стихійного лиха, але кажуть, що днем ​​погода має покращитися.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: погода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі