Крала гроші за комуналку: суд виніс вирок працівниці банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крала гроші за комуналку: суд виніс вирок працівниці банку

Кримінал
763
Новокаховський міський суд Херсонської області розглянув кримінальне провадження про обвинувачення банківського працівника у привласненні грошових коштів.
Про це повідомляє прес-служба суду.
Як встановило слідство, впродовж року касир однієї з банківських установ привласнювала гроші, які громадяни сплачували за комунальні послуги. Після того, як один із платників звернувся зі скаргою про відсутність надходження платежу до комунального підприємства, була проведена ревізія, яка виявила факт привласнення коштів.
Як пояснила суду обвинувачена, на скоєння зазначених кримінальних правопорушень наважилася тому, що перебувала в скрутному матеріальному становищі, гроші в подальшому розраховувала повернути.
За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 191 Кримінального кодексу України (Привласнення чужого майна, яке було ввірене особі), та частиною третьою статті 191 Кримінального кодексу України (Привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, вчинене повторно), суд призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з розпорядженням товарно-матеріальними цінностями, строком на два роки, водночас звільнивши обвинувачену від відбування основного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк в два роки.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас