Українська правда

Англійські ЗМІ оцінили гру Зінченка в поєдинку проти Баварії

— 29 липня 2018, 13:09
Англійські ЗМІ оцінили гру Зінченка в поєдинку проти Баварії

Англійські ЗМІ оцінили дії українського півзахисника Олександра Зінченка в поєдинку Міжнародного кубка чемпіонів проти Баварії, який завершився перемогою англійців із рахунком 3:2.

Український півзахисник Олександр Зінченко відіграв усі 90 хвилин матчу.

Гвардіола знову використав українця на лівому фланзі захисту, де він грав у минулому сезоні. Відзначимо, що в матчі проти Ліверпуля Зінченко відбігав на позиції в півзахисті.

Видання City Watch поставило Зінченку оцінку 6,5, зазначивши, що йому непогано вдавалося підключатися до атак, тим самим дозволяючи ще більше розкриватися форвардам городян, також він віддавав швидкі і точні передачі на партнерів, проте в обороні все було неідеально: Зінченко часто не вдавалося утримувати суперника, та й два голи прийшли саме з його флангу.

А ось Manchester Evening News поставили українцю сімку, також відзначаючи відмінну гру в атакуючій ланці, але недосвідчені дії в обороні, які і дозволили супернику відзначитися голами.

Відзначимо, що вищий бал від двох видань отримав, також, португалець Бернарду Сілва, який оформив дубль і приніс перемогу Манчестер Сіті, пише FootBoom.

Нагадаємо, що Зінченко розповів про свої плани на майбутнє.

Раніше Гвардіола розповів про майбутнє Зінченка в Манчестер Сіті.