15:47 02.08.2019

Понад 30 мін уже знайшли українські сапери поблизу мосту в Станиці Луганській

2 хв читати
Понад 30 мін уже знайшли українські сапери поблизу мосту в Станиці Луганській

Станом на п'ятницю, 2 серпня, піротехнічні підрозділи Держслужби України з надзвичайних ситуацій, які розміновують прилеглу до пошкодженого мосту через р. Сіверський Донець у Станиці Луганській (Луганська обл.) територію, знайшли 31 міну, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

"ДСНС проводить розмінування у Станиці Луганській: біля мосту знайшли 31 міну. У період з 1 по 10 серпня 2019 року підрозділи ДСНС здійснюватимуть розмінування ділянок уздовж зруйнованого автомобільного мосту через річку Сіверський Донець на глибину 30 метрів з обох боків", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в п'ятницю вдень на сторінці МВС у соцмережі Facebook.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки до Луганської області 7 липня відвідав Станицю Луганську і заявив про наміри відновити зруйнований міст, через який люди перетинають лінію розмежування та який планується відновити за умови дотримання перемир'я.

31 липня на засіданні Тристоронньої контактної групи(ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську сторони домовилися про початок розмінування прилеглих до мосту в Станиці Луганській територій із 1 серпня.

"Українська сторона надала свої пропозиції щодо ремонту мосту в Станиці Луганській. Досягнуто домовленості щодо початку розмінування прилеглих до мосту територій від завтрашнього дня", - написала прес-секретар представника України в ТКГ, другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці в соцмережі Facebook за підсумками засідання ТКГ у Мінську.

1 серпня Станично-Луганська районна державна адміністрація повідомила про початок розмінування саперами ДСНС України території, прилеглої до зруйнованого мосту поблизу КПВВ "Станиця Луганська".

"Сьогодні зранку сапери ДСНС розпочали розмінування території, прилеглої до зруйнованого мосту біля КПВВ "Станиця Луганська". Це наступний крок із нашого боку, для ремонту мосту", - йдеться в повідомленні на сторінці райадміністрації у Facebook в четвер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу випустили по Україні 13 ракет і завдали 37 авіаударів із застосуванням 47 КАБів

НБУ планує обмежити Р2Р перекази на час війни 30-ма операціями до 100 тис. грн на місяць

Потрібно більше зусиль і рішучості світових лідерів, щоб російський терор нарешті програв - Зеленський

Рада має намір заборонити під час війни розголошення окремих відомостей із судових рішень

Кількість ворожих атак на фронті зросла до 79, окупанти авіаударами зрівнюють із землею Вовчанськ

Кількість жертв російського ракетного удару по Одесі 29 квітня збільшилася до восьми - у лікарні померла чотирирічна дівчинка

Визначених Укренерго лімітів вистачить Києву 24 травня в середньому на 76% потреб, діятимуть графіки відключень

Рада має намір дозволити банкам розкривати банківську таємницю на запити Мін'юсту і нотаріусів

Активні бойові зіткнення в районах Кліщіївки й Андріївки тривають - ОСУВ "Хортиця"

Прем'єр Греції підтвердив свою участь у Саміті миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА