RU
 

Співробітник СБУ замість роботи був арбітром на футбольних матчах

Корреспондент.net,  8 жовтня 2020, 11:18
0
814
Співробітник СБУ замість роботи був арбітром на футбольних матчах
Фото: Корреспондент.net
Співробітника СБУ судитимуть за "самоволки"

Більш як 10 разів співробітник Служби безпеки в робочий час їздив в інші міста, щоб бути арбітром на спортивних змаганнях.

Співробітника Служби безпеки України судитимуть за те, що він під час службових відряджень самовільно відлучався з робочого місця, щоб бути арбітром на футбольних матчах. Відповідне кримінальне провадження ДБР направило до суду. Про це повідомляє Цензор з посиланням на начальника Управління з розслідування військових злочинів Головного слідчого управління ДБР Ярослава Лешенка.

Зазначається, що співробітник СБУ більше десяти разів самовільно відлучався заради футбольних матчів.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом 2018-2019 років цього співробітника СБУ відправляли в регіони з метою надання методичної та практичної допомоги під час проведення робіт з технічного захисту інформації. Але він, вважаючи, що керівництво не буде перевіряти і контролювати його фактичне перебування у відрядженнях у визначених місцях несення військової служби, не отримавши відповідних дозволів начальника, більше 10 разів самовільно виїжджав в інші міста України, де брав безпосередню участь у суддівстві футбольних матчів як арбітр", - говорить Лешенко.

За його словами, співробітнику СБУ 5 червня 2020 року повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. У разі доведення провини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Раніше повідомлялося, що співробітник СБУ зберігав удома автомат і наркотики. Йому загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

Кілька років тому викликало великий резонанс повідомлення активістів про те, що в Херсоні п'яного підполковника СБУ затримали після того, як він мастурбував на дитячому майданчику. У прес-службі СБУ в свою чергу уточнили, що підполковник не мастурбував, а "дрібно хуліганив".


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: футболСБУсудматч
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі