14:01 05.03.2020

У Чернівецькій області через коронавірус упровадили обмеження на проведення масових заходів, вирішується питання про оголошення карантину в навчальних закладах

1 хв читати
У Чернівецькій області через коронавірус упровадили обмеження на проведення масових заходів, вирішується питання про оголошення карантину в навчальних закладах

Чернівецька обласна державна адміністрація у зв'язку з поширенням коронавірусу вже впровадила обмеження на проведення заходів із масовим скупченням людей, повідомив голова ОДА Сергій Осадчук.

"Крім цього, ми в наступні години скликаємо засідання нашої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, на якій буде ухвалено рішення про впровадження режиму карантину для всіх дошкільних навчальних закладів, для шкіл, а також вищих навчальних закладів, які наразі відпрацьовують модель роботи дистанційну. Тому так само, за рекомендацією італійського уряду, ми впроваджуємо обмеження заходів із великим скупченням людей", - заявив Осадчук.

Голова ОДА також попросив поставитися з розумінням до ситуації, що склалася, і зазначив, що заплановані на найближчий час концерти буде перенесено.

Також Осадчук у зв'язку з нещодавньою інформацією про паніку серед населення Чернівців через коронавірус закликав людей, котрі відчувають симптоми захворювання, не боятися і звертатися до медичних працівників.

"Маємо випадки, коли люди відчувають симптоми захворювання і мають страх звернутися до лікарів. Мають страх і переживання, що якщо про це стане відомо, то будуть для них негативні наслідки з боку сусідів", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прем'єр Греції підтвердив свою участь у Саміті миру

Рада має намір дати можливість засудженим працювати на підставі цивільно-правових договорів

Прем'єр-міністр Норвегії підтвердив участь країни в Саміті миру

Рада має намір розвантажити Київський міський окружний адміністративний суд від накопичених судових справ

110 ОМБ ім. генерал-хорунжого Марка Безручка: Ще мінус два літаки окупантів на нашому напрямку

ВР хоче вдосконалити судовий контроль за виконанням рішень судів

NAUDI став співорганізатором Першого американсько-українського Саміту виробників зброї

ГА ООН схвалила резолюцію про визнання подій у Сребрениці 1995 року геноцидом

Зеленський про бойові дії на харківському напрямку й на Донбасі: намір окупантів зрозумілий, знаємо, як відповідати

Якщо дані з реєстру "Оберіг", які з'явилися в застосунку "Резерв+" неправильні, потрібно звернутися до ТЦК

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА