12:09 25.01.2021

МОН запустило безкоштовний онлайн-курс для вчителів української мови, які викладають у класах із мовами навчання нацменшин

1 хв читати
МОН запустило безкоштовний онлайн-курс для вчителів української мови, які викладають у класах із мовами навчання нацменшин

Міністерство освіти і науки України та проект "Навчаємось разом" запустили безкоштовний онлайн-курс для вчителів української мови, які викладають у класах із мовами навчання нацменшин.

"Міністерство освіти і науки спільно з проектом фінської підтримки реформи української школи "Навчаємось разом" запустили безкоштовний онлайн-курс "Викладання української в класах із навчанням мовами національних меншин", - йдеться в повідомленні прес-служби Міносвіти.

Зазначено, що онлайн-курс допоможе знайти відповіді на питання: як підготуватися до початку вивчення мови; які фактори впливають на засвоєння другої мови; які особливості планування навчання з фокусом на учня; як виконати вимоги до обов'язкових результатів навчання.

Онлайн-курс складається з шести модулів, додаткових матеріалів, тестів і практичних завдань. Усі слухачі, які пройдуть його до кінця й успішно складуть фінальне тестування, отримають сертифікат.

Згідно з повідомленням, курс присвячений, зокрема, особливостям викладання української мови для учнів закладів загальної середньої освіти з навчанням мовами національних меншин. Зокрема, за допомогою курсу слухачі навчаться правильно організувати навчання, обирати ефективну стратегію планування уроків, створювати сприятливе середовище для вивчення другої мови, а також працювати з викликами, з якими щодня стикаються вчителі таких закладів.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Потрібно більше зусиль і рішучості світових лідерів, щоб російський терор нарешті програв - Зеленський

Рада має намір заборонити під час війни розголошення окремих відомостей із судових рішень

Кількість ворожих атак на фронті зросла до 79, окупанти авіаударами зрівнюють із землею Вовчанськ

Кількість жертв російського ракетного удару по Одесі 29 квітня збільшилася до восьми - у лікарні померла чотирирічна дівчинка

Визначених Укренерго лімітів вистачить Києву 24 травня в середньому на 76% потреб, діятимуть графіки відключень

Рада має намір дозволити банкам розкривати банківську таємницю на запити Мін'юсту і нотаріусів

Активні бойові зіткнення в районах Кліщіївки й Андріївки тривають - ОСУВ "Хортиця"

Прем'єр Греції підтвердив свою участь у Саміті миру

Рада має намір дати можливість засудженим працювати на підставі цивільно-правових договорів

Прем'єр-міністр Норвегії підтвердив участь країни в Саміті миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА