Мобільні оператори запропонували альтернативу 4-тижневій тарифікації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільні оператори запропонували альтернативу 4-тижневій тарифікації

Фондовий ринок
2958
Мобільні оператори «Київстар», lifecell і «Vodafone Україна» визнали проблему 28-денних тарифів і частково готові їх прибрати, запропонувавши при цьому альтернативу.
Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook держуповноважений Антимонопольного комітету України (АМКУ) Марія Процишен.
«Розглядали … комітетом рекомендаційні роз’яснення для всіх трьох операторів мобільного зв’язку. З позитиву – кожен оператор визнав, що проблема дійсно існує, і готовий її виправляти. Однак не всі оператори хочуть прибирати 28-денний розрахунковий період (кажуть, окремим абонентам дуже до смаку такі тарифні плани), але готові зробити альтернативні пропозиції для розрахункового періоду в місяць», – повідомила вона.
Чиновниця додала, що оператори також готові вказувати в кожному тарифному плані вартість користування тарифом за один день, щоб абонентам було легше порівнювати варіанти. Остаточне рішення з цього питання АМКУ прийме 27 червня.
«Я не можу прогнозувати, яке остаточне рішення прийме комітет, однак впевнена, що так, як зараз, не залишиться. Буде точно прозоріше, краще і зручніше для абонента», – пообіцяла Процишен.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас