RU
 

Буяльський: Ми не хотіли вдома пропускати гол

iSport.ua,  18 лютого 2021, 19:38
0
293
Буяльський: Ми не хотіли вдома пропускати гол

Лідер Динамо зізнався, що на діях команди позначилася погода.

 
Півзахисник київського Динамо Віталій Буяльський, який забив у матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти Брюгге, прокоментував нічийний результат поєдинку.
 
"В принципі, результат непоганий, але ми не хотіли вдома пропускати гол. Ще й зі стандарту... Ми розбирали, як Брюгге грає при стандартних положеннях - і все одно отримали гол. Прикро, що пропустили зі стандарту, а не зі гри".
 
Незважаючи на забитий гол, Буяльський залишився незадоволений своєю результативністю:
 
"У першому таймі у мене було два моменти, з яких хороший футболіст повинен реалізувати хоча б один. А в другому таймі був, можна сказати, напівмомент - і вийшло забити".
 
Футболіст киян зазначив, що той факт, що через коронавірус Брююге втратив тренера і деяких ключових гравців, не давав розслабитися.
 
"Ми знали, що буде ще важче. Адже футболісти, які отримують менше ігрового часу, налаштовані довести і зачепитися за склад. Тому коли грає не основний склад, це удвічі важче".
 
Позначилася і погода, зокрема, через мороз було важко говорити.
 
"Було дуже холодно, в другому таймі температура ще опустилася, був вітер. Це заважало і розмовляти, і робити підказки, і дихати удвічі важче. При такій погоді важко рухатися. Повітря холодне і ти задихаєшся, не вистачає кисню", - зазначив Буяльський.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі