30 вересня 2020, 16:00

Від ЄС в мери Бучі йде адвокатеса Карплюка, яка обстоює дерибан Біличанського лісу

У Ірпені від "Слуг народу" йде "чорний нотаріус Карплюка" – Нельзін. Щодо Бучі, то тут "Слуги народу" вирішили висунути дерибанника Анатолія Федорука і це вже давно не секрет. Але вирішила відзначитися і "Європейська солідраність". У Бучі ця партія висуває Катерину Українцеву.



Приірпіння – це той регіон, де Слуги народу в тендемі з Європейською солідарністю, бо вмасили місцеві забудовники. Баталії, які ви бачите в парламенті, на місцевому рівні ціннісно не працюють. Є інша цінність – гроші.

Українцева – адвокатеса. У списку її клієнтів переважно забудовники, що можна побачити на сайті "Судова влада". Зокрема, це Ігор Оверко, ТОВ "Сарафан", який був донором парламентської кампанії ексмера Ірпеня та власне екс-мер Ірпеня і голова партії "Нові обличчя" Володимир Карплюк.

З-поміж усіх справ Карплюка, які представляє в судах Українцева, варто виділити одну – захист ділянок Карплюка в Біличанському лісі. Прокуратура намагається витребувати з власності Карплюка незаконно отримані ним земельні ділянки в біличанському лісі, які зараз входять до НПП "Голосіївський". Засідання призначене до розгляду в Ірпінському суді на 28 жовтня 2020-го року.



Тобто ми тут цей ліс бережемо 11 років, прокуратура ходить в суди, а ЄС веде в кандидати на мера Бучі ту, що обстоює дерибан. Неймовірно круто.

Але це не все, що вдалося знайти про Українцеву.

Політикиня проживала в місті Куп'янськ Харківської області. Була активним членом "Партії регіонів", з якої її виключили в 2010 році, і вона це оскаржувала і зверталася з вимогою поновитися до тогочасного президента Віктора Януковича.



У 2010-му році Українцева стала депутатом Куп'янської міської ради від партії "Рідна Вітчизна". Окрім цього Українцева вже мала досвід балотування на посаду міського голови міста Куп'янськ, але програла.

З 2018-го по 2020-й Українцева була директоркою будівельної фірми "Промоальт", яка будує багатоповерхові житлові комплекси в Ірпені.

Більше того, саме представнику "Європейської солідарності" Бучнаська рада, яку контролює кандидат від "Слуги народу" Федорук, нещодавно виділила землю.

Як і чому навчає Бужанський студентів Військового інституту Університету імені Тараса Шевченка?

У Військовому інституті Університету імені Тараса Шевченка відбувся захід. Запросили народного депутата ватника Максима Бужанського. Пост про це був спершу на Facebook-сторінці вишу, а потім зник...

Кравець – адвокат не України. Коли ним займеться СБУ?

"Не так страшні нам московські воші, як українські гниди". Це слова Симона Петлюри. Саме тому, аби швидше виграти війну, треба робити все можливе, щоб українські гниди заподіяли державі якомога менше шкоди...

Адвоката Медведчука Київрада може включити в регламентну комісію

Сьогодні, 30 травня, буде сесія Київради. За день до цього з'явився проєкт рішення, яким пропонують розподілити деяких депутатів по Комісіях...

Чи треба відновлювати Мінрегіон і що ''здобуло'' Мінінфраструктури?

В уряді у нас так буває, що ми якісь міністерства бездумно об'єднуємо, далі усвідомлюємо, що щось пішло не так і їх... героїчно роз'єднуємо. У ЗМІ вже написали про те, що Олександра Кубракова можуть зняти з посади віцепрем'єра і розділити Мінінфраструктури знову на два міністерства...

Інститут громадянського суспільства заявив про тиску з боку Мінвідновлення. Що відбувається?

Є в нас досить дивне міністерство. На його сайті стоїть логотип – Мінвідновлення, насправді його офіційна скорочена назва – Мінінфраструктури...

Що знову задумали нардеп Горобець і дерибанники Біличанського лісу?

Верховний Суд вже виніс рішення у справі щодо Біличанського лісу. І там прописано чорним по білому, що Коцюбинське – це анклав. Біличанський ліс – територія міста Києва...