Western Digital випустив золоті SSD — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Western Digital випустив золоті SSD

Фондовий ринок
3688
Виробник комп’ютерної електроніки Western Digital презентував нове сімейство корпоративних мережевих накопичувачів – WD Gold NVMe.
Твердотільні накопичувачі доповнюють нещодавно випущені жорсткі диски WD Gold. На відміну від попередніх версій, клієнти отримають додаткові інструменти захисту і передачі файлів, безпечного завантаження і видалення даних, а також можливість запобігти втраті живлення. На товар дається п’ятирічна гарантія.
Продукція Western Digital користується попитом серед центрів обробки даних, в поліпшенні мобільних датчиків і персональних гаджетів. В основі – система Network Attached Storage, завдяки якій пристрої синхронізуються з декількома жорсткими дисками. Таким чином, ємність сервера може становити від чотирьох до 24 ТБ. NAS корисна там, де задіяно одночасно кілька комп’ютерів в єдиній локальній мережі. Яскравий приклад такої взаємодії – система “розумний будинок”.
 На думку розробників, WD Gold NVMe – це оптимальне співвідношення ціни, ємності і можливостей для кількості користувачів.
Сімейство WD Gold включає чотири варіанти ємності від 960 Гбайт до 7,68 Тбайт. У пристрій впроваджена 96-шарова 3D TLC NAND флеш-пам’ять Western Digital / Kioxia і один з власних контролерів NVMe. Інтерфейс – PCIe 3.0. Енергетичний та тепловий ліміти – 2,5”/7 мм U.2. У спокійному режимі ця модель споживає трохи менше ніж 5 Вт, а в активному – до 12 Вт. Щоб уникнути зайвої тепловіддачі, рекомендується обмежити енергоспоживання до 10 Вт.

Відмінності маркувань дисків WD: сині і зелені – для масового споживача, чорні – для користувачів високого класу, червоні – для систем NAS, золоті – для малих і середніх підприємств. В планах компанії робота над SSD-накопичувачами в сімействі WD Purple (пурпурні) для відеоспостереження.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас