18:56 28.02.2019

Порошенко розповів жителям Олександрії про своє бачення розвитку України та Кіровоградщини в найближчі 5 років

2 хв читати
Порошенко розповів жителям Олександрії про своє бачення розвитку України та Кіровоградщини в найближчі 5 років

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з жителями міста Олександрія в Кіровоградській області розповів, яким бачить майбутній розвиток країни, повідомляє прес-служба глави Української держави.

"Що отримає країна в наступні п'ять років? Безпека - це сильна армія. Достойне поважне місце на міжнародній арені, і ми зробили перші важливі кроки в цьому напрямку. Мільярди інвестицій, мільйони нових робочих місць, інклюзія, ліквідація розриву між багатими і бідними шляхом підвищення рівня оплати праці", - назвав основні напрямки розвитку України глава держави під час зустрічі з жителями міста в четвер удень.

П.Порошенко також зазначив, що в найближчі п'ять років Кіровоградщина також має досягти значного розвитку, зокрема і завдяки розвитку об'єднаних територіальних громад, які можуть стати новими точками зростання на карті області. За його словами, область має отримати агрологістичний центр, який значно підвищить продуктивність сільської праці. Крім того, має значно покращитися ситуація із залізничним сполученням.

"Наголошую, область отримає якісний аеропорт", - сказав він.

Це те, чого можна досягти і в більшості обласних центрів України, додав президент. "Громадський транспорт, міжнародні брендові готелі, науково-індустріальні парки. Місто отримає якісні дороги, сучасне виробництво, мультифункціональні лікарні, нові школи, сучасні освітні ІТ-центри", - зазначив П.Порошенко.

Крім того, за словами президента, в кожній ОТГ має бути вирішено питання з водопостачанням, ремонтом або будівництвом доріг. Також важливим проектом для розвитку суспільства він назвав "Дім фермера", де кожен фермер зможе безкоштовно отримати необхідну консультацію та інформацію. У громадах мають розпочати роботу центри надання адміністративних послуг.

"Це все абсолютно реально зробити. Що отримає людина? Людина отримає гідність і повагу до себе. Відкриє можливості для підприємництва, або високу зарплату, якщо вона буде йти на роботу. Отримає гарантовану безпеку для кожної родини. Доступ до сучасної інтерактивної освіти, якісний громадський транспорт, адекватний соціальний пакет, доступ до якісної медицини і достойну пенсію", - переконаний П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА