16:22 06.07.2018

Генпрокуратура: Вишинського повідомили про ще одну підозру – у незаконному зберіганні зброї

1 хв читати
Генпрокуратура: Вишинського повідомили про ще одну підозру – у незаконному зберіганні зброї

Головного редактора "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського повідомлено про підозру у незаконному зберіганні зброї та боєприпасів, повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

"Підозрюваному у держзраді Кирилу Вишинському повідомлено про ще одну підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів) КК України", - написала Л.Сарган на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю.

За її словами, під час проведених обшуків в орендованому індивідуальному банківському сейфі Вишинського було виявлено та вилучено пістолет та набої до нього.

"За результатами судово-балістичної експертизи, вказаний пістолет є вогнепальною зброєю – самозарядним нарізним пістолетом моделі "FN Browning M1906", - зазначила прес-секретар.

Вона нагадала, що процесуальне керівництво у цьому кримінальному провадженні здійснює прокуратура АР Крим.

Українські правоохоронці затримали керівника "РИА Новости Украина" К.Вишинського у Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

16 травня його привезли в Херсон для обрання запобіжного заходу. 17 травня Херсонський міськсуд обрав К.Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня. 21 травня захист подав в Апеляційний суд Херсонської області апеляційну скаргу на арешт К.Вишинського. 1 червня суд відмовив стороні захисту у зміні запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА