10:42 15.06.2019

Екс-нардеп Єфремов увійде в першу десятку списку "Опозиційного блоку" на виборах до ВР замість Пилипенка

2 хв читати
Екс-нардеп Єфремов увійде в першу десятку списку "Опозиційного блоку" на виборах до ВР замість Пилипенка

Екс-голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов займе місце Володимира Пилипенка в першій десятці виборчого списку партії "Опозиційний блок" на позачергових виборах у Верховну Раду України, повідомив народний депутат, лідер партії "Наші" Євген Мураєв.

"Олександр Сергійович (Єфремов – ІФ) вже три роки перебуває в місцях позбавлення волі за абсолютно надуманими звинуваченнями, які не мають доказової бази. Я дуже сподіваюся, що це допоможе його звільнити і привернути увагу ще до тисяч інакомислячих, які перебувають у місцях позбавлення волі через режим Порошенка (п'ятий президент України Петро Порошенко - ІФ). Я б хотів, щоб на це звернув увагу Зеленський (нинішній глава Української держави Володимир Зеленський – ІФ) і все-таки звільнив цих людей", - заявив Мураєв в ефірі телеканалу "Україна", повідомляє прес-служба "Опозиційного блоку".

Він повідомив, що Єфремов увійде в першу десятку виборчого списку "Опозиційного блоку" увійде замість Володимира Пилипенка, який прийняв рішення не брати участь у виборчій кампанії.

"Володимир Пилипенко – заслужений юрист України. Я знаю його як дуже кваліфікованого юриста, який показав свій професіоналізм. Коли почався скандал, він сам ініціював зустріч. Ми дуже довго говорили, і, я вважаю, він прийняв дуже зважене, тверезе політичне рішення – не брати участі у виборчій кампанії, а зосередиться на своїй професійній кар'єрі юриста", - розповів Мураєв.

Як повідомлялося, Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінується підтримка самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві при захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Його також звинувачують в організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державна зрада.

24 квітня 2019 року Старобільський районний суд Луганської області продовжив запобіжний захід у вигляді арешту екс-голові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову – до 22 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Парламентській асамблеї НАТО ми закликали країни Альянсу зняти обмеження на удари по цілям в Росії - Порошенко

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА