RU
 

Доба на Донбасі: 13 обстрілів, без втрат

Корреспондент.net,  23 лютого 2020, 20:05
0
88
Доба на Донбасі: 13 обстрілів, без втрат
Обстріли на Донбасі

Один обстріл був зафіксований у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід: поблизу Талаківки - із гранатомета.

 
З початку доби в неділю, 23 серпня, озброєні формування РФ 13 разів порушили режим припинення вогню, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, повідомили у прес-центрі ООС.
 
"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також із гранатометів різних систем, БПЛА, озброєння БМП-2, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.
 
Один обстріл був зафіксований у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід: поблизу Талаківки.
 
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник зробив 12 обстрілів: поряд із Травневим - із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік від Кримського - з міномета калібру 120 мм. Крім того, поряд із населеним пунктом Хутір Вольний стріляли з мінометів калібру 82 мм.
 
Нагадаємо, у Нацполіції Донецької області заявили, що готові до проведення миротворчої місії зі звільнення і реінтеграції непідконтрольних Києву територій Донбасу.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі