12:11 04.04.2020

У Чернівецькій області вже 225 випадків зараження коронавірусом - голова ОДА

1 хв читати
У Чернівецькій області вже 225 випадків зараження коронавірусом - голова ОДА

У Чернівецькій області станом на ранок суботи до 225 осіб зросла кількість інфікованих коронавірусом, повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

"Коли вчора ввечері я повідомив вам цифру - 202 інфікованих, а сьогодні вранці у нас 225, я вас прошу, залишіться вдома і прислухайтеся, що це вимога органів, які керують сьогодні процесами. Ми вас закликаємо почути, що на території Чернівецької області відсьогодні з 13:00 до понеділка 6 квітня (6 ранку) вимога залишатися вдома", - сказав Осачук у відеозверненні, опублікованому на сторінці у Фейсбуці.

Раніше Осачук заявив, що в Чернівецькій області з 13.00 суботи, 4 квітня, до 6.00 понеділка, 6 квітня, вводиться режим максимального обмеження будь-якого переміщення людей. Осачук попросив усіх жителів області до 13:00 придбати необхідні продукти харчування з розрахунком на дві доби.

Як повідомлялося, станом на 10:00 4 квітня Україні зафіксовано 1096 випадків інфікування коронавірусом Covid–19, 28 осіб померли, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України. У Чернівецькій області було зафіксовано 206 випадків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив із лідерами країн ЄС забезпечення України системами ППО

Окупанти здійснили 23 обстріли Сумської області, зафіксовано 81 вибух

Ворог наступає на покровському напрямку, але ЗС України вживають заходів щодо стабілізації

29 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА