07:37 14.04.2019

На Харківщині двоє братів організували підпільне виробництво амфетаміну та його реалізацію через інтернет-магазин

2 хв читати
На Харківщині двоє братів організували підпільне виробництво амфетаміну та його реалізацію через інтернет-магазин

Співробітники управління протидії наркозлочинності з працівниками слідчого відділу Індустріального відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 3 затримали зловмисників у сел.Безлюдівка (Харківська обл.) двох братів (28 років і 32 роки), підозрюваних в організації підпільного виробництва амфетаміну і його реалізації через інтернет-магазин.

"Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і оголошення про підозру за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч .2 ст.313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) КК України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За даними слідства, брати організували підпільну нарколабораторію з виготовлення амфетаміну в дачному будинку, розташованому в садовому товаристві в сел. Борова Зміївського району Харківської області. Отримавши замовлення, вони робили "закладки" з амфетаміном, а гроші за нього отримували на електронний гаманець.

Під час огляду особистих речей у затриманих виявили та вилучили близько 100 г розфасованого в поліетиленові пакети виготовленого ними амфетаміну.

В ході проведення санкціонованого обшуку дачного будинку поліцейські вилучили лабораторне обладнання та хімічні компоненти, які використовувалися для виробництва амфетаміну. Також під час обшуку вилучено мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги, пакети для фасування тощо

Вилучені психотропні речовини, прекурсори та обладнання направлені на експертне дослідження.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на східному напрямку відбулося 127 бойових зіткнень, від початку поточної 20 - ОСУВ "Хортиця"

Нічна атака по Києву залишила без світла 560 приватних будинків і 32 установи - Міненерго

Єрмак обговорив із президентом Всесвітньої боксерської ради підтримку Саміту миру

Сирський обговорив із генералом Брауном нагальні потреби ЗСУ

Кількість загиблих унаслідок удару по Харкову зросла до 5 осіб - ОВА

Сили оборони України атакували поромну переправу і нафтовий термінал у Краснодарському краї РФ - Генштаб ЗСУ

Надання дозволу на демонтаж радянської символіки з мосту Патона в компетенції департаменту охорони культспадщини КМДА - Мінкультури

Унаслідок ранкової атаки в Голосіївському районі Києва знищено трансформатор - ДТЕК

У Харкові під завалами перебувають ще 4 людини - Синєгубов

У Херсоні в результаті ранкового обстрілу постраждала жінка, пошкоджено інфраструктуру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА