Intel і ESL розширили альянс на $100 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel і ESL розширили альянс на $100 мільйонів

Фондовий ринок
122
Intel і ліга кіберспорту ESL співпрацюють роками, а в кінці 2018-го сторони вирішили розширити зобов’язання.
В результаті було укладено нову партнерську угоду на суму $100 млн., яка буде чинною до 2021 року.
В рамках угоди Intel надаватиме обчислювальні потужності для ігрових платформ, серверів, а також отримає можливість тестування різних технологій. Турніри можуть бути використані для просування 5G.
Домовленість передбачає проведення нової першості і перетворить подію Intel Extreme Masters в Китаї на окреме самостійне змагання. Марк Коен з ESL похвалився угодою, навівши її як доказ зростання сектора кіберспортивних змагань.
За словами Коена, раніше угоди, як правило, тривали не більше року або двох, але зараз в кіберспорт залучені багато великих марок і компаній, в тому числі не пов’язані безпосередньо з цією сферою. Тепер ESL може дотримуватися стратегії, ближчої до традиційних видів спорту, де великі довготривалі контракти є нормою, що додає впевненості в майбутті подібних розваг і дає додаткові можливості розвитку і планування.
Intel розраховує, що кіберспорт буде процвітати, а великі інвестиції окупляться за рахунок реклами і залучення людей до придбання ігрових ПК на базі Intel. У компанії є вагомі причини посилити роботи в цьому напрямку: останнім часом вона стикається з більш жорсткою конкуренцією, ніж раніше, через успішність процесорів AMD Ryzen і затримок в освоєнні передових напівпровідникових норм. Якщо Intel не буде вкладатися в такі маркетингові ініціативи, як угода з ESL, вона ризикує програти битву за гравців.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас