RU
 

Сходження лавини на Закарпатті: рух транспорту відновлено

Корреспондент.net,  18 січня 2019, 10:52
0
93
Сходження лавини на Закарпатті: рух транспорту відновлено
Фото: carpathia.gov.ua
Рятувальники ліквідували наслідки сходження лавини

Українські рятувальники повністю ліквідували наслідки сходження снігової лавини на Закарпатті, відновивши рух транспорту.

Рятувальники повністю ліквідували наслідки сходження снігової лавини в Закарпатській області: рух транспорту відновлено. Про це в п'ятницю, 18 січня, повідомляє прес-служба Укравтодору.

Зазначено, що для ліквідації наслідків сходження лавини на проїжджу частину дороги була мобілізована техніка філії Рахівська ДЕД.

"З 6:20 рух транспорту здійснювався по одній смузі. З 8:00 відновлено рух двома смугами. Зараз наслідки сходження снігової лавини ліквідовані повністю. Постраждалих немає", - доповіли у відомстві.

Водночас в Укравтодорі попередили, що в Закарпатській, Івано-Франківській і Львівській областях зберігається небезпека сходження снігових лавин, тому там просять враховувати цю інформацію всіх подорожуючих щодо вказаних регіонів.

Нагадаємо, близько 4:00 п'ятниці на трасі Н-09 Мукачеве - Івано-Франківськ - Рогатин - Львів в с. Ділове Рахівського району зійшла лавина, яка повністю перекрила рух транспорту.

17 січня повідомлялося, що на заході України оголосили штормове попередження. Погодні умови в регіоні відповідають жовтому рівню небезпеки. Синоптики попереджають про сильний вітер.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: дорогиЗакарпатьеснеглавинаУкравтодор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі