14:29 24.05.2018

Суд залишив Рубана під вартою

2 хв читати
Суд залишив Рубана під вартою

У четвер колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва залишила без задоволення апеляційну скаргу, подану в інтересах керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана і залишила в силі рішення суду першої інстаціі про його арешт.

"За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 4 травня 2018 року залишено без без змін, апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Рубана В.В., - без задоволення", - повідомляє прес-служба Апеляційного суду столиці у четвер увдень.

В.Рубана підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.1 ст.14 ч.3 ст.258 ( "Терористичний акт"), ч.1 ст.263 ( "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами") Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, В.Рубана було затримано 8 березня 2018 року на КПВВ на Донбасі з арсеналом зброї, яку він віз з окупованої території на підконтрольну частину України.

Українські правоохоронці підозрюють В.Рубана в підготовці збройних нападів на вищих посадових осіб держави, в підготовці теракту із застосуванням зброї та вчиненням вибухів, які могли становити небезпеку для життя і здоров'я людей.

За версією слідства, В.Рубан планував "із використанням мінометів, гранатометів стрілецької зброї та вибухових пристроїв здійснити збройний напад на житло державних діячів, політичних лідерів, зокрема: Петра Порошенка, Арсена Авакова, Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова та інших з метою їх вбивства".

9 березня Шевченківський райсуд Києва заарештував В.Рубана терміном на два місяці до 6 травня. 4 травня суд продовжив термін арешту на 2 місяці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну атаку РФ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА