11:49 19.12.2019

За останні два тижні стало більше українців, які задоволені роботою президента, - опитування "Рейтингу"

2 хв читати
За останні два тижні стало більше українців, які задоволені роботою президента, - опитування "Рейтингу"

Рівень задоволеності роботою президента України Володимира Зеленського зріс із 53% до 62% за минулі два тижні, а невдоволення зменшилося з 33% до 25%, свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" і оприлюдненого в четвер.

За той самий період з 33% до 40% зросла частка опитаних, які вважають, що країна рухається у правильному напрямі, з 48% до 38% зменшилася частка тих, хто вважає, що в неправильному. Отже, показники повернулися до рівня, який фіксувався в жовтні поточного року.

Діяльністю голови Верховної Ради Разумкова задоволені 36%, не задоволена така сама кількість. Роботою парламенту задоволені менше: 29% позитивно оцінили його роботу, 51% - негативно. Діяльністю прем'єр-міністра Олексія Гончарука задоволені 35% опитаних, така сама кількість не задоволених, тоді як лише 29% респондентів висловили задоволення роботою Кабміну, 45% - не задоволені його роботою.

При цьому в результатах опитування зазначається, що за останній місяць рівень задоволеності діяльністю прем'єра та Верховної Ради дещо зріс.

Третина опитаних українців вважають, що за підсумками року в діях Зеленського було більше успіхів, ніж невдач, 41% сказали, що в діях глави держави успіхів і поразок було порівну, лише 14% зазначили, що в його роботі переважали невдачі. При цьому в оцінці діяльності Кабміну та Верховної Ради респонденти були критичніші: близько чверті вважають, що в їхніх діях було більше невдач, близько 40% - що успіхів і невдач було порівну й лише 10% вважають, що було більше успіхів.

Дослідження проводилося 13-17 грудня 2019 року. Методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face) було опитано 2500 респондентів віком від 18 років і старше. Похибка репрезентативності дослідження – не більше ніж 2,0%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА