11:26 07.04.2018

Штаб АТО закликає лідерів НЗФ припинити обстріли на час Великодніх свят

1 хв читати

Бойовики в зоні АТО на Донбасі від початку "великоднього перемир'я" 30 березня здійснили понад 230 обстрілів позицій українських військ, штаб АТО закликає лідерів незаконних збройних формувань (НЗФ) припинити обстріли на час релігійного свята.

"Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують ігнорувати домовленості Тристоронньої контактної групи щодо повного припинення вогню на період Великодніх свят. Загалом від початку встановленого з опівночі 30 березня "великоднього перемир’я" агресор здійснив понад 230 обстрілів позицій українських захисників, при цьому неодноразово застосувавши зброю, заборонену Мінськими угодами", - повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в соцмережі Facebook у суботу.

У повідомленні зазначено, що підрозділи Збройних сил України в районі проведення АТО на території Донецької та Луганської областей продовжують неухильно дотримуватися заходів з підтримання сталого припинення вогню на всій лінії розмежування сторін.

"Штаб АТО закликає так званих ватажків окупаційної адміністрації РФ припинити обстріли, збройні провокації та надати можливість мирним жителям прифронтових сіл та містечок у спокої та мирі провести велике релігійне свято - Воскресіння Христове", - заявили в штабі АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Відсутність Байдена на Саміті миру - це "не дуже сильне рішення, якому Путін буде аплодувати особисто. Причому стоячи"

Зеленський у Брюсселі телефоном обговорив із Мішелем підготовку Саміту миру

Прем'єр-міністр Бельгії Де Кроо про допомогу Україні: Робити треба більше, швидше і краще

Прем'єр Бельгії про майбутні поставки F-16 Україні: ЗСУ можуть їх використовувати на українській території

Україна повністю відновила 512 зруйнованих від початку війни медзакладів

Помер народний артист України Богдан Козак

Потерпілі у справі про розгін Майдану після оскарження закриття справи в Україні можуть звертатися до ЄСПЛ - адвокат

Нідерланди хочуть зібрати і передати Україні систему Patriot у короткостроковій перспективі - Міноборони

Де Кроо про підписану з Україною угоду про гарантії безпеки: Бельгія рішуча у своїй підтримці Україні

Повідомлено про підозру трьом військовослужбовцям ЗС РФ, які вбили місцевого жителя під час окупації Миколаївської області, - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА