15:23 21.01.2020

Правоохоронці розслідують факти розкрадання під час будівництва казарм для військовослужбовців в Одеській області

1 хв читати

Офіс Генерального прокурора повідомляє, що інформацію, наведену у публікації на інтернет-ресурсі "Думская", про неналежне будівництво житла для військовослужбовців у смт Чорноморському Одеської області розслідують у рамках кримінального провадження.

"Повідомляємо, що за процесуального керівництва військової прокуратури Південного регіону України слідчі поліції здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами завищення вартості та обсягів робіт підрядними організаціями під час будівництва п’яти казарм поліпшеного типу в військовому містечку в смт Чорноморському Одеської області (ч. 2 ст. 364 КК України)", - повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора у вівторок.

Прокуратура також здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо завищення обсягів і вартості виконаних робіт підрядною організацією під час будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу в військовому містечку Дачне-2, який розташований у с. Дачному Одеської області (ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Наразі у зазначених кримінальних провадженнях проводиться комплекс слідчих, процесуальних дій, призначено та отримано висновки низки судових експертиз, які встановили порушення під час будівництва об'єктів в особливо великих розмірах.

За результатами отриманих висновків судових експертиз і аналізу зібраних доказів буде ухвалено рішення про достатність даних для притягнення посадових осіб до кримінальної відповідальності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бронювання за списками, які надійшли на погодження до Генштабу ЗСУ до 10 травня, здійснюється за погодженням Генштабу - Кабмін

У Києві на станціях метро тимчасово недоступна оплата проїзду банківською карткою - КМДА

Росіяни протягом дня значно активізувалися на краматорському напрямку - Генштаб ЗСУ

Після ракетної атаки в Кропивницькому районі без постраждалих і руйнувань - попередні дані ОВА

Під час наступу на Вовчанськ РФ задіяла підрозділи "Африканського корпусу" - британська розвідка

Німеччина оголосила про черговий пакет військової допомоги Україні

Газ із РФ тепер не є життєво важливим для Італії - італійський міністр

Держкіно закликає міжнародну та українську спільноту припинити будь-яку співпрацю з російськими й афілійованими компаніями

США і Захід повинні прискорити і збільшити надання допомоги, щоб Україна якнайшвидше досягла перемоги у війні, - Помпео

Зеленський у Харкові відвідав місце удару по поліграфкомплексу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА