SEAT представив електроскутер із запасом ходу 125 км (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SEAT представив електроскутер із запасом ходу 125 км (фото, відео)

Технології&Авто
9235
Автовиробник SEAT вирішив наслідувати приклад своїх колег з Audi і BMW і представив сімейство фірмових електроскутерів SEAT MO eScooter, який вирішує проблему останньої милі і пересувань в місті.
Модель SEAT MO eScooter 125 являє собою класичний електроскутер (електромопед). Електродвигун з потужністю 9 кВт і крутним моментом 240 Нм інтегрований в заднє колесо, його динамічні характеристики відповідають традиційному 125-кубовому мотоциклу. В результаті модель здатна розганятися до 95 км/год, але що більш важливо в міських умовах — розгін від 0 до 50 км/год займає всього 3,9 секунди.
SEAT представив електроскутер із запасом ходу 125 км (фото, відео)
Власник може вибрати один з трьох режимів руху (City, Sport, Eco), а також задіяти задню передачу, що корисно в умовах маневрів на вузьких вуличках. Обсягу багажника достатньо для розміщення двох мотошоломів, власник може вибрати один з трьох варіантів кольору скутера: Daring Red, Dark Aluminium або Oxygen White. Інформація про рух і запас ходу виводиться на цифрову приладову панель, поруч доступна пара USB-портів, відстежувати статус і місце розташування скутера можна за допомогою фірмового мобільного додатку.
SEAT представив електроскутер із запасом ходу 125 км (фото, відео)
Літій-іонний акумулятор ємністю всього 5,6 кВтг забезпечує запас ходу до 125 км — за даними розробників, для середньостатистичного жителя міста цього достатньо для того, щоб заряджати скутер всього раз на тиждень. Цікаво, що батарею можна заряджати безпосередньо в електроскутері або ж витягти її і зарядити вдома окремо — ця схема дозволяє використовувати модель для практично постійної експлуатації кількома користувачами — перед поїздкою достатньо замінити розряджену батарею на заряджену.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас