12:41 02.04.2019

Поїзд Київ-Варшава з 5 квітня проходитиме митний контроль на станції "Київ-Пасажирський"

1 хв читати
Поїзд Київ-Варшава з 5 квітня проходитиме митний контроль на станції "Київ-Пасажирський"

"Укрзалізниця" інформує про перенесення процедури проходження митного контролю для поїзда №67/68 Київ-Варшава в обидва напрямки зі станції "Ягодин" на станцію "Київ-Пасажирський" з 5 квітня 2019 року.

При цьому частково змінюється і графік курсування цього поїзда.

Як повідомляється на сайті компанії, пасажири мають зайняти свої місця в поїзді не пізніше ніж за 25 хвилин до його відправлення зі станції "Київ-Пасажирський".

"У квитках пасажирів поїзда №67/68 Київ-Варшава зі станції "Київ-Пасажирський" буде зазначено час відправлення 18:48 (замість 19:13 за розкладом). Звертаємо увагу, що саме до цього часу пасажири поїзда мають пройти митний контроль, який здійснять працівники Державної фіскальної служби у вестибулі вокзалу "Київ-Пасажирський" на виході до перону першої колії", - наголошується в повідомленні.

Як зазначає "Укрзалізниця", митники перевірять наявність квитків, паспортів і оглянуть багаж пасажирів, після чого пасажирам буде дозволено пройти на перон і здійснити посадку в поїзд.

"Ті пасажири, які не здійснять посадку до 18:45, у поїзд №67/68 Київ-Варшава не допускатимуться", - наголошується в повідомленні залізничного оператора.

Прикордонний контроль здійснюватиметься безпосередньо у вагонах - для цього передбачено технологічний час 25 хвилин до відправлення поїзда.

Графік курсування поїзда №67/68 Київ-Варшава через територію Польщі залишається без змін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА