08:35 18.03.2022

У Сумській області підтверджено відкриття гумкоридорів, виїзд о 9.00, окрім Сум – голова ОВА

2 хв читати
У Сумській області підтверджено відкриття гумкоридорів, виїзд о 9.00, окрім Сум – голова ОВА

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький підтвердив відкриття гуманітарних коридорів у регіоні в п'ятницю, 18 березня. Він окреслив міста евакуації, час та місця збору, а також маршрути виїзду.

"Сумщина! На 18 березня підтверджено відкриття гуманітарних коридорів! Час відправлення колон з усіх міст – 9.00 (крім Сум). Місце відправлення з усіх населених пунктів – традиційне. Площі перед міськими/селищними радами (крім Сум та Тростянця)", – написав Живицький вранці в п'ятницю.

Зокрема:

Тростянець - Полтавська область, (Тростянець, Суми, Голубівка, Вільшана, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). Частково на автобусах та особистому транспорті. Місце збору: у Тростянці – виїзд автобусів – від ПТУ о 9:00. Для автомобілів - місце збору: стадіон ім.Куца.

Маршрут руху містом на виїзд у бік м. Суми – вул. Кеніга стадіон ім.Куца – вул.Скрябіна – вул.Татаренка – вул.Б.Хмельницького – вул. Гришина (об'їзна) – вул. Шевченка і далі у бік міста Суми.

Суми - Полтавська область (Суми, Голубівка, Вільшана, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). З міста Суми виїжджають колони людей на особистому транспорті, а з міста Лохвиця до Сумської області буде відправлено автобуси для вивезення людей, які не мають особистого транспорту. Виїзд автобусами до Сум: час прибуття автобусів у всі точки збору з 13:00 до 14:00. Місця збору в Сумах: Основний виїзд: біля пам'ятника Альоші, (р-н школи 2). Додаткові точки збору (лише для вагітних, жінок з дітьми, людей похилого віку, людей з інвалідністю): БК "Хімік", вул. Інтернаціоналістів біля ринку, ТЦ "Світлана", "Більбоу" на пр. Курському, ТЦ "Мануфактура".

Лебедин - Полтавська область (Лебедин, Штепівка, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). З міста Лебедин виїжджають колони людей на особистому транспорті та автобусах.

Конотоп - Полтавська область (Конотоп, Шевченкове, Хмельове, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни). З міста Конотоп виїжджають колони людей на особистому транспорті та автобусах.

Велика Писарівка – Полтава (Велика Писарівка, Охтирка, Хухра, Котельва, Полтава). Із селища Велика Писарівка виїжджають колони людей на особистому транспорті та автобусах.

Краснопілля - Полтавська область (Краснопілля, Верхня Сироватка, Суми, Голубівка, Вільшана, Недригайлів, Коровинці, Ромни, Андріяшівка, Лохвиця, Лубни, Полтава). Приватно на автобусах та особистому транспорті.

"В евакуаційні автобуси сідають: жінки, діти, люди похилого віку, люди з інвалідністю. В першу чергу в автобуси сідають вагітні жінки, жінки з дітьми, люди з інвалідністю, люди похилого віку. З домашніми улюбленцями людей в евакуаційні автобуси беремо! Чоловіків, окрім як за кермом легкових авто бути не може", – наголосив Живицький.

Джерело: @Zhyvytskyy

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА