07:22 29.08.2018

Співробітниці Держприкордонслужби України взяли участь в міжнародній конференції жінок, які працюють в правоохоронних органах

2 хв читати
Співробітниці Держприкордонслужби України взяли участь в міжнародній конференції жінок, які працюють в правоохоронних органах

Представниці Держприкордонслужби України взяли участь у 56-й Щорічній Міжнародній конференції жінок, які працюють в правоохоронних органах, повідомляє відділ комунікації зі ЗМІ адміністрації Держприкордонслужби України.

"26 серпня представниці Державної прикордонної служби України взяли участь в офіційному відкритті та урочистому параді на честь 56 Щорічної Міжнародної конференції жінок, співробітниць правоохоронних органів, організованій Міжнародною Асоціацією жінок-поліцейських у м.Калгарі, Канада" - йдеться в повідомленні на сайті відомства у вівторок удень.

Цього року делегація прикордонного відомства України представляє службу в складі новоствореної Української Асоціації представниць правоохоронних органів - проекту, що реалізується Програмою підготовки поліцейських (РТАР) і виконується компанією Agriteam Canada за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Канади. Позаштатний радник Голови Держприкордонслужби підполковник Ольга Деркач і заступник ректора з персоналу Національної академії Держприкордонслужби полковник Олена Волобуєва навесні 2018 року стали повноцінними членами цієї міжнародної організації.

В офіційній церемонії відкриття конференції, присвяченій жіночого лідерства та змін на краще, взяли участь близько 800 жінок-лідерів-поліцейських і 100 чоловіків, які підтримують жіноче лідерство, майже з 40 країн світу.

"Учасників заходу очікують чотири дні насиченої програми конференції, під час якої плануються виступи української делегації, неофіційні спілкування, обмін досвідом, обговорення гендерного порядку денного, налагодження контактів та визначення потенційних напрямків співпраці" - підсумували в Держприкордонслужбі.

Міжнародна Асоціація жінок поліцейських розпочала свою діяльність в 1915 році як організація, що має на меті забезпечити розвиток, кар'єрне зростання, становлення і визнання жінок-поліцейських у всьому світі. Сьогодні Міжнародна Асоціація налічує 60 держав-учасниць, до яких відноситься і Україна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден очікує більш тісної співпраці з Бельгією щодо України

Ворог атакував Одесу касетними боєприпасами, мета – припортова інфраструктура, є поранені

Один представник полку "Азов" повернувся додому в рамках останнього обміну військовополоненими

Кулеба в розмові з Блінкеном привітав дозвіл США на удари по РФ: Своєчасний крок у правильному напряму

Офіс ТЧХУ відновив роботу в Краматорську

Кличко: Київ готується до складної зими в умовах масштабних пошкоджень енергетичної інфраструктури

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 70, на покровському напрямку тривають 11 боїв

Зеленський подякував Королю Швеції за особливу допомогу в межах Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

У Міноборони підтримують створення Військової поліції

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 62, найнапруженіша ситуація на покровському напрямку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА