21:38 29.07.2018

Екологи стверджують про нанесення збитків природі Шотландії від гольф-клубу Трампа

1 хв читати
Екологи стверджують про нанесення збитків природі Шотландії від гольф-клубу Трампа

У Шотландії в області Абердиншир будівництво гольф-клубу Trump Turnberry компанії Trump Organization "частково зруйнувало" систему дюн. Про це йдеться в опублікованих документах організації "Шотландська природна спадщина", пише The Guardian.

Організація зазначає, що будівництво завдало великої шкоди природному ландшафту після відкриття клубу в 2012 році. Як зазначає видання, території, на якій розташовується гольф-клуб, був привласнений статус "особливого наукового інтересу" через її незвичайні піски, що переміщуються і різноманітної флори.

Як стверджується в документах, будівництво гольф-клубу, яке має на увазі в тому числі проведення земляних робіт, посадку дерев, прокладку дренажу, зрошення та посадку газонів, "впливає на природну морфологію дюн і втручається в природні процеси". "Більшість важливих їх геоморфологічних особливостей були втрачені або фрагментовані. Місця морських терас також були урізані", - стверджують в "Шотландській природній спадщині".

Дональд Трамп був в Шотландії 14 липня. Він хотів провести там низку зустрічей і зробити деякі дзвінки. Американський президент також відвідав Trump Turnberry, у якого є поле для гольфу. Раніше він висловив надію, що йому вдасться пограти під час візиту до Шотландії.

Коли американський лідер був на полі, в небі пролетів парапланерист з плакатом організації "Грінпіс" з написом "Трамп не на висоті". Поліція заарештувала повітроплавця, незважаючи на те що природоохоронна організація попереджала про акцію.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли термінал аеропорту Запоріжжя 25 травня, розпочато розслідування - Офіс генпрокурора

У районі Нетайлового ситуація характеризується високою активністю ворога, Красногорівка перебуває під контролем ЗСУ - ОСУВ "Хортиця"

Зеленський про війну на Близькому Сході: Ми підтримуємо політику двох держав

Унаслідок російської атаки на Миколаївщині загинули три людини, шість - поранені - ОВА

Унаслідок обстрілів на Чернігівщині постраждали дві людини - голова ОВА

Мережа "Епіцентр" виплатить по 1 млн грн сім'ям загиблих у Харкові - заява компанії

У Харкові одна загибла і 10 постраждалих унаслідок ворожого удару - Синєгубов

У межах розслідування справи про прорив кордону в Харківській області перевіряються дії військового керівництва та можливий відхід ЗСУ з позицій - ДБР

У Мінветеранів допускають створення в майбутньому бази ветеранів для пошуку роботодавцями потрібних фахівців

Окупанти вдарили по центру Харкова - мер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА