Документ z0314-20, чинний, поточна редакція — Прийняття від 20.02.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 10.04.2020. Подивитися в історії? )
Експортування великих файлів може зайняти більше часу!
Виберіть формат файлу для збереження:

АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

20.02.2020  № 100


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
30 березня 2020 р.
за № 314/34597

Про затвердження Змін до Інструкції про речове забезпечення військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України в мирний час та особливий період та Змін до Норм забезпечення речовим майном військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України в мирний час та особливий період

Відповідно до пункту 1 статті 9-1 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", підпункту 75 пункту 4 та пункту 10 Положення про Адміністрацію Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2014 року № 411, з метою покращення речового забезпечення військовослужбовців Держспецзв'язку

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити такі, що додаються:

Зміни до Інструкції про речове забезпечення військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України в мирний час та особливий період, затвердженої наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України від 08 грудня 2017 року № 673, зареєстрованої у Міністерстві юстиції України 03 січня 2018 року за № 13/31465;

Зміни до Норм забезпечення речовим майном військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України в мирний час та особливий період, затверджених наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України від 08 грудня 2017 року № 673, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 03 січня 2018 року за № 13/31465.

2. Директору Департаменту логістики Адміністрації Держспецзв'язку забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України відповідно до розподілу функціональних обов'язків.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Голова Служби
полковник


В. Петров



ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації
Державної служби
спеціального зв'язку
та захисту інформації України
20 лютого 2020 року № 100


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
30 березня 2020 р.
за № 314/34597

ЗМІНИ
до Інструкції про речове забезпечення військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України в мирний час та особливий період

1. У розділі I:

1) абзац четвертий пункту 3 викласти в такій редакції:

"інвентарне майно - предмети військової форми одягу, взуття, спорядження, технічні засоби речової служби, обладнання, спортивне майно, духові та ударні музичні інструменти для штатних військових оркестрів, намети, брезенти, контейнери та інше устаткування, що є власністю підрозділу Держспецзв'язку та використовуються особовим складом тимчасово під час проведення спеціальних робіт, несення бойового чергування, варти тощо;".

2) пункт 3 після абзацу четвертого доповнити абзацом п'ятим такого змісту:

"спортивне майно - спортивний одяг, спортивне взуття, інвентар індивідуального використання, обладнання та інвентар для занять фізичною підготовкою та спортом. ".

У зв'язку з цим абзаци п'ятий-п'ятнадцятий вважати відповідно абзацами шостим-шістнадцятим.

2. Абзац четвертий підпункту 2 пункту 3 розділу II викласти в такій редакції:

"шевсько-взуттєве обладнання, інструмент, обладнання складів, спортивне майно, намети, які були у користуванні або перебувають в експлуатації та які придатні до використання без ремонту чи після ремонту;".

3. У розділі III:

1) пункт 1 після абзацу четвертого доповнити новим абзацом такого змісту:

"У разі переведення військовослужбовця з одного підрозділу Держспецзв'язку до іншого або для подальшого проходження військової служби до інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, йому видається речовий атестат.";

2) доповнити розділ пунктом 8 такого змісту:

"8. Якщо у військовослужбовця, переведеного до Держспецзв'язку з інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, в речовому атестаті немає окремих предметів речового майна, передбачених встановленими нормами, визначеними цією Інструкцією, їх видача проводиться з дати його зарахування на речове забезпечення до підрозділу Держспецзв'язку.

Військовослужбовці, переведені до Держспецзв'язку з інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, та які за попереднім місцем служби використовували предмети військової форми одягу військовослужбовців Сухопутних військ Збройних Сил України, в Держспецзв'язку отримують аналогічні предмети речового майна після закінчення строків носіння раніше отриманих предметів.".

4. У розділі IV:

1) підпункт 1 пункту 1 викласти в такій редакції:

"1) перша група:

військовослужбовці Головного управління та підрозділів урядового фельд'єгерського зв'язку, навчального закладу, територіальних підрозділів, Управління охорони, підрозділів охорони та охоронники відповідно до штатного розпису, що входять до складу підрозділів Держспецзв'язку, а також структурних підрозділів Держспецзв'язку з місцем постійної дислокації в територіальних підрозділах Держспецзв'язку;"

2) пункти 14 - 17 викласти в такій редакції:

"14. Грошова компенсація військовослужбовцям виплачується на підставі та у порядку, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 року № 178 "Про затвердження Порядку виплати військовослужбовцям Збройних Сил, Національної гвардії, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації і Управління державної охорони грошової компенсації вартості за неотримане речове майно" (далі - Порядок виплати грошової компенсації).

Грошова компенсація вартості за неотримане речове майно виплачується на підставі наказу начальника підрозділу Держспецзв'язку, довідки про вартість речового майна, що належить до видачі військовослужбовцю Держспецзв'язку (додаток 10), та довідки-розрахунку під час звільнення військовослужбовця Держспецзв'язку (додаток 11), виходячи із закупівельної вартості речового майна, затвердженої Адміністрацією Держспецзв'язку станом на 01 січня поточного року.

Грошова компенсація за неотримане речове майно військовослужбовцям, які виключені зі списків особового складу Держспецзв'язку у зв'язку зі смертю, розраховується до дати (місяця) виключення зі списків особового складу Держспецзв'язку та виплачується відповідно до Порядку виплати грошової компенсації.

Військовослужбовцям виплату грошової компенсації за неотримане речове майно здійснює фінансовий підрозділ підрозділу Держспецзв'язку, в якому військовослужбовець проходив військову службу.

15. У разі звільнення військовослужбовців з військової служби через службову невідповідність, через систематичне невиконання умов контракту у зв'язку з обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили, яким призначено покарання у вигляді позбавлення волі, позбавлення військового звання чи права займати певні посади у зв'язку з позбавленням військового звання в дисциплінарному порядку, вартість виданих їм предметів речового майна, строки носіння яких не закінчилися, утримується з них з урахуванням зносу. Вартість предметів речового майна, що підлягає відшкодуванню (утриманню), може бути компенсована за рахунок вартості не отриманих протягом військової служби належних предметів речового майна.

Розмір грошової компенсації за неотримане речове майно визначається пропорційно часу, що минув з моменту виникнення права на отримання речового майна, до дати підписання наказу про виключення зі списків особового складу Держспецзв'язку (не враховуючи місяць підписання наказу).

Неотримане речове майно таких військовослужбовців розраховується пропорційно часу та відображується у довідці-розрахунку (додаток 11).

16. У разі переведення військовослужбовців Держспецзв'язку для подальшого проходження військової служби до інших органів державної влади чи військових формувань, утворених відповідно до законів України, їм виплачується грошова компенсація за неотримане речове майно протягом служби в Держспецзв'язку пропорційно часу, що минув з дня виникнення права на отримання майна особистого користування до дати підписання наказу про виключення зі списків особового складу Держспецзв'язку (не враховуючи місяць підписання наказу), або за їх бажанням вони забезпечуються предметами речового майна особистого користування відповідно до норм забезпечення, яке вони не отримали під час служби.

За відсутності речового майна особистого користування чи потрібних розмірів речового майна дозволяється за бажанням військовослужбовця замість належних предметів речового майна особистого користування, передбачених нормами, видавати інші, вартість яких не перевищує вартості предметів, що замінюються, на суму, визначену пропорційно часу, що минув з дня виникнення права на отримання майна особистого користування до дати підписання наказу про виключення зі списків особового складу Держспецзв'язку (не враховуючи місяць підписання наказу).

17. У разі звільнення військовослужбовців Держспецзв'язку в запас або відставку з правом носіння військової форми одягу або без права носіння військової форми одягу, а також у зв'язку зі скороченням штатів, хворобою тощо вони отримують грошову компенсацію за неотримане речове майно, яка нараховується пропорційно часу, що минув з дня виникнення права на отримання речового майна до дати підписання наказу про виключення із списків особового складу Держспецзв'язку (не враховуючи місяць підписання наказу), або за їх бажанням можуть отримати речове майно особистого користування, яке вони не отримали під час служби.".

5. У розділі VI:

1) пункт 2 після абзацу першого доповнити новим абзацом такого змісту:

"Інвентарне майно під час видачі та майно, видане в особисте користування курсантам навчального закладу Держспецзв'язку, підлягає клеймуванню.";

2) доповнити розділ пунктами 23 та 24 такого змісту:

"23. Назва та кількість музичних інструментів визначаються нормативно-правовим актом Адміністрації Держспецзв'язку.

Забезпечення духовими і ударними музичними інструментами для штатних військових оркестрів проводиться згідно із звітами-заявками на загальній підставі з іншим речовим майном.

Утримання та ремонт духових і ударних музичних інструментів проводяться за рахунок коштів, які виділяються для цього за відповідними статтями кошторису Держспецзв'язку.

У разі розформування територіального підрозділу Держспецзв'язку або виключення оркестру зі штату підрозділу духові й ударні музичні інструменти здаються за розпорядженням Адміністрації Держспецзв'язку.

24. Забезпечення підрозділів Держспецзв'язку спортивним майном для організації занять з фізичної підготовки та спортивно-масової роботи, спортивних команд - спортивним інвентарним майном особистого користування для підготовки та участі у змаганнях, спланованих у Держспецзв'язку, здійснюється відповідно до норм забезпечення.

Забезпечення збірних команд Держспецзв'язку спортивним майном особистого користування для підготовки та участі у змаганнях державного та міжнародного рівня проводиться відповідно до рішення Голови Держспецзв'язку через підрозділи Держспецзв'язку, на базі яких проводиться підготовка відповідних команд.

Спортивний інвентар особистого користування, передбачений нормами, видається начальнику (тренеру) команди Держспецзв'язку за наявності на весь склад команди один раз на рік на весь період навчально-тренувальних занять та участі у змаганнях відповідно до затвердженого календарного плану. Спортивний інвентар видається на підставі списків спортивних команд. Військовослужбовці, які отримали спортивний інвентар, у разі вибуття зі складу команди зобов'язані його повернути.

У разі неповернення отриманого у тимчасове використання спортивного інвентарю на склад його вартість відшкодовується в установленому законодавством порядку.".

6. Пункт 1 Пояснення додатка 3 викласти у такій редакції:

"1. Книга обліку наявності та обігу речового майна призначена для обліку наявності і обігу речового майна в територіальних органах Адміністрації Держспецзв'язку, Головного управління урядового фельд'єгерського зв'язку Держспецзв'язку, підрозділах урядового фельд'єгерського зв'язку, територіальних підрозділах, закладах, установах чи організаціях Держспецзв'язку (далі - підрозділ Держспецзв'язку), а також на складах (у сховищах), у яких знаходиться на обліку речове майно.".

Директор Департаменту
логістики Адміністрації
Держспецзв'язку



В. Мокренко



ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації
Державної служби
спеціального зв'язку
та захисту інформації України
20 лютого 2020 року № 100


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
30 березня 2020 р.
за № 314/34597

ЗМІНИ
до Норм забезпечення речовим майном військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України в мирний час та особливий період

1. У Нормі № 1 забезпечення предметами бойового обмундирування та екіпірування військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захистну дау інформації України*:

1) графу 1 рядка 8 таблиці викласти в такій редакції:

"Куртка костюма-утеплювача";

2) доповнити таблицю після рядка 8 новим рядком 9 такого змісту:

"

Штани костюма-утеплювача

шт.

1

2

5

5

2

1

".

У зв'язку з цим рядки 9 - 34 вважати відповідно рядками 10 - 35.

2. У Нормі № 2 забезпечення повсякденною формою одягу генералів Держспецзв'язку доповнити таблицю після рядка 10 новим рядком 11 такого змісту:

"

Пуловер

1

4

".

У зв'язку з цим рядки 11 - 28 вважати відповідно рядками 12 - 29.

3. У Нормі № 3 забезпечення повсякденною формою одягу офіцерського складу Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України доповнити таблицю після рядка 10 новим рядком 11 такого змісту:

"

Пуловер

1

4

5

".

У зв'язку з цим рядки 11 - 26 вважати відповідно рядками 12 - 27.

4. У Нормі № 4 забезпечення повсякденною формою одягу рядового, сержантського і старшинського складу у Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України доповнити таблицю після рядка 12 новим рядком 13 такого змісту:

"

Пуловер

1

3

4

5

".

У зв'язку з цим рядки 13 - 24 вважати відповідно рядками 14 - 25.

5. У Нормі № 5 забезпечення повсякденною формою одягу офіцерського складу із числа жінок Державної службі спеціального зв'язку та захисту інформації України доповнити таблицю після рядка 10 новим рядком 11 такого змісту:

"

Пуловер

1

4

5

".

У зв'язку з цим рядки 11 - 25 вважати відповідно рядками 12 - 26.

6. У Нормі № 6 забезпечення повсякденною формою одягу рядового, сержантського і старшинського складу із числа жінок Державної службі спеціального зв'язку та захисту інформації України доповнити таблицю після рядка 12 новим рядком 13 такого змісту:

"

Пуловер

1

3

4

5

".

У зв'язку з цим рядки 12 - 23 вважати відповідно рядками 13 - 24.

7. У Нормі № 7 забезпечення повсякденною та польовою формою одягу курсантів навчального закладу Держспецзв'язку:

1) доповнити таблицю після рядка 11 новими рядкам 12, 13 такого змісту:

"

Костюм-утеплювач

1

3

4

Сорочка-поло (з короткими рукавами)

1

1

1

".

У зв'язку з цим рядки 11 - 46 вважати відповідно рядками 13 - 48.

2) графу 1 рядка 31 таблиці викласти в такій редакції:

"Черевики хромові (напівчеревики хромові)";

3) доповнити таблицю після рядка 48 новими рядками 49, 50 такого змісту:

"

Ремінь до штанів

1

3

4

Табличка з прізвищем

2

3

4

".

8. У Нормі № 8 забезпечення спорядженням та постільними речами військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (інвентарне майно):

1) графу 1 рядка 20 таблиці доповнити словами "або байкова";

2) виноску після таблиці Норми № 8 забезпечення спорядженням та постільними речами військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (інвентарне майно) витрат мийних засобів для прання речового майна військовослужбовців Збройних Сил України доповнити абзацом такого змісту:

"*військовозобов'язані запасу, призвані на навчальні та спеціальні збори, і курсанти навчального закладу Держспецзв'язку, направлені на навчальні збори.".

9. Доповнити таблицю Норми № 13 забезпечення спецодягом військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, які виконують різні спеціальні роботи (інвентарне майно), після рядка 54 новим рядком 55 такого змісту:

"

Жилет світловідбиваючий

1

2

".

У зв'язку з цим рядки 55 - 81 вважати відповідно рядками 56 - 82.

10. Доповнити таблицю Норми № 15 забезпечення речовим майном творчого складу штатних оркестрів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (інвентарне майно)* після рядка 11 рядками 12 - 16 такого змісту:

"

Кепі бойове (кашкет польовий)

1

2

Костюм літній польовий

1

2

Куртка вітровологозахисна зимова (куртка утеплена польова)

1

4

Фуфайка (з коротким рукавом)

2

2

Черевики з високими берцями демісезонні

1

2

".

11. Виноски після таблиці Норми № 17 витрат мийних засобів для прання речового майна військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України* викласти в такій редакції:

1) виноску * і ** після таблиці Норми № 17 витрат мийних засобів для прання речового майна військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України* викласти в такій редакції:

"

__________
* Ця норма використовується у разі прання речового майна військовослужбовців, які розміщені в казармах або під час виконання завдань поза пунктами постійної дислокації, а також постільних речей з місць несення цілодобового чергування. При розміщенні військовослужбовців у казармах (казармах поліпшеного планування) прання речового майна особистого користування проводити у визначених (обладнаних) місцях з використанням побутових пральних та сушильних машин.
** Під час перебування підрозділів (окремих команд) поза пунктами постійної дислокації, де організація централізованого прання речового майна (у тому числі сторонніми організаціями за укладеними договорами) неможлива, дозволяється здійснювати індивідуальне прання з використанням побутових пральних машин (із розрахунку 1 пральна машина на підрозділ до 30 осіб). На організацію індивідуального прання додатково видається в місяць на одного військовослужбовця: прального порошку 170 грамів - у літній період (квітень - вересень); 280 грамів - у зимовий період (жовтень - березень). У разі використання інших засобів для прання (на заміну прального порошку) вони видаються згідно з нормою інструкції з використання з розрахунку витрат на прання в обсягах на місяць: 4,8 кілограма сухої білизни в літній період (квітень - вересень) та 7,8 кілограма сухої білизни в зимовий період (жовтень - березень). Під час організації індивідуального прання видаються сітки-мішки для прання: по 10 штук на 1 пральну машину (строк експлуатації 6 місяців).

".

12. Доповнити новими Нормами № 18 і 19 такого змісту:

"Норма № 18
забезпечення спортивним майном підрозділів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (інвентарне майно)


з/п

Найменування предметів

Одиниці виміру

Підрозділам Держспецзв'язку

Строк експлуатації (носіння років)

Видаються

чисельністю до 100 осіб

чисельністю від 101 до 250 осіб

чисельністю від 251 до 500 осіб

навчальний заклад

1

2

3

4

5

6

7

8

I. Спортивний одяг та взуття для курсантів навчального закладу Держспецзв'язку

1

Взуття спортивне (кросівки, кеди)

пар

на кожного курсанта навчального закладу Держспецзв'язку

2

2

Костюм спортивний

шт.

на кожного курсанта навчального закладу Держспецзв'язку

2

3

Майка спортивна

шт.

на кожного курсанта навчального закладу Держспецзв'язку

1

6

Труси спортивні

шт.

на кожного курсанта навчального закладу Держспецзв'язку

1

5

Футболка спортивна

шт.

на кожного курсанта навчального закладу Держспецзв'язку

1

6

Шапка спортивна

шт.

на кожного курсанта навчального закладу Держспецзв'язку

2

7

Шкарпетки бавовняні

пар

на кожного курсанта навчального закладу Держспецзв'язку

6 місяців

II. Спортивний одяг та взуття загального користування

1

Взуття спортивне (кросівки, кеди)

пар

20

40

40

1

2

Кепка спортивна

штук

20

40

40

2

3

Костюм спортивний

штук

20

40

40

2

4

Костюм з поясом для дзюдо

комплект

4

8

14

20

1

5

Костюм спортивний з вітронепроникної тканини (лижний)

штук

-

-

15

30

2

6

Куртка з поясом для самбо

штук

4

8

15

20

1

7

Майка спортивна

штук

-

20

40

40

1

8

Рукавиці воротарські

пар

1

2

2

3

1

9

Трико борцівське

штук

2

4

8

20

1

10

Труси спортивні

штук

-

20

40

40

1

11

Футболка спортивна

штук

-

20

40

40

1

12

Черевики боксерські

пар

4

8

16

10

1

13

Черевики борцівські

пар

4

8

16

10

1

14

Черевики лижні

пар

-

10

20

20

4

15

Черевики важкоатлетичні

пар

4

8

16

10

2

16

Черевики футбольні

пар

15

30

30

15

1

17

Шапка спортивна

штук

-

20

40

40

3

18

Шорти для самбо

штук

4

8

15

20

1

III. Спортивне майно та інвентар

1

Бандаж захисний паховий

штук

2

4

8

10

1

2

Батут

комплект

-

-

1

2

5

3

Бігова доріжка (тренажер)

штук

-

1

2

4

10

4

Бинти еластичні

пар

2

4

8

10

1

5

Бруси гімнастичні

комплект

1

2

4

10

10

6

Ваги напольні

штук

-

-

1

2

3

7

Вимірювач довжини електронний

штук

-

-

1

1

7

8

Вишка суддівська

штук

-

-

1

2

10

9

Ворота футбольні

штук

-

2

2

4

10

10

Ворота для міні-футболу

штук

2

2

4

6

10

11

Гантелі (комплект від 1 до 10 кг або розбірні)

комплект

1

2

4

2

10

12

Гирі 16 кг

штук

2

2

4

6

10

13

Гирі 24 кг

штук

2

2

4

8

10

14

Гирі 32 кг

штук

2

2

4

8

10

15

Годинник шаховий

штук

-

-

5

7

5

16

Гонг металевий

штук

-

-

1

1

10

17

Гриф для штанги

штук

1

2

3

3

10

18

Груша боксерська

штук

1

2

3

4

2

19

Диски до штанги 25, 20, 15, 10, 5, 2,5 кг (по 2 кожної ваги)

комплект

1

2

3

3

7

20

Дошка інформаційна

штук

-

-

2

2

5

21

Електронне табло

штук

-

-

1

1

10

22

Еспандер

штук

2

4

6

6

2

23

Еспандер гумовий (до 4 м)

штук

2

4

6

8

2

24

Жилет захисний для єдиноборств

штук

4

6

8

10

2

25

Жердина для брусів (запасна)

пар

2

3

6

4

4

26

Замки до грифа для штанги

штук

2

4

6

6

3

27

Канат для лазіння

штук

1

2

4

6

3

28

Канат для перетягування

штук

1

2

3

6

3

29

Кардіотренажер (орбітрек, гребний тренажер, велотренажер тощо)

штук

1

1

2

6

10

30

Килим для боротьби

штук

-

-

1

1

5

31

Кінь гімнастичний

штук

-

1

2

3

10

32

Кільце баскетбольне

штук

-

2

4

6

10

33

Кільця гімнастичні

комплект

-

-

2

2

5

34

Козел гімнастичний

штук

-

1

2

3

10

35

Конус дорожній

штук

6

8

10

20

5

36

Колесо гімнастичне

штук

-

1

2

3

10

37

Колесо гімнастичне рухоме

штук

-

1

2

3

10

38

Кріплення лижне

пар

10

20

30

40

1

39

Лавка гімнастична

штук

-

2

6

9

5

40

Лапа боксерська

штук

2

4

6

6

2

41

Лижі

пар

10

20

30

40

2

42

Лопінг

штука

-

-

1

1

5

43

Магнезія

кг

2

5

10

10

1

44

Манішка

штук

10

20

30

20

1

45

Манекен для боротьби (опудало)

штук

-

1

2

5

5

46

Маківара середня

штук

1

2

4

6

3

47

Маківара велика

штук

1

2

4

6

3

48

Макети гранат для метання Ф-1 (600 грамів)

штук

6

12

24

20

7

49

Макет ножа

штук

15

20

30

20

3

50

Макет пістолета

штук

15

20

30

20

3

51

Мат гімнастичний у чохлі або мат-пазли

штук

4/8

4/8

8/16

10/20

3

52

Макет малої піхотної лопатки

штук

15

20

30

20

3

53

Макет автомата

штук

15

20

30

20

3

54

Місток гімнастичний

штук

-

1

2

3

3

55

Мішок боксерський

штук

1

2

4

5

3

56

Мішок сендбег для кросфіту

штук

2

4

6

10

3

57

М'яч футбольний

штук

2

4

6

5

1

58

М'яч гандбольний

штук

-

2

4

3

1

59

М'яч баскетбольний

штук

1

2

4

5

1

60

М'яч для футзалу

штук

2

4

6

5

1

61

М'яч волейбольний

штук

2

4

6

5

1

62

М'яч для регбі

штук

-

-

1

2

1

63

М'яч набивний

штук

1

2

4

5

5

64

М'яч для настільного тенісу

штук

20

30

50

100

1

65

М'яч для тенісу

штук

-

9

18

30

1

66

Навісні бруси

штук

1

2

5

8

10

67

Навісна лавка для пресу

штук

1

2

5

8

10

68

Навісна перекладина

штук

1

2

5

8

10

69

Насос зі штуцером для накачування м'ячів

штук

1

1

2

3

3

70

Номери нагрудні

штук

на кожного військовослужбовця

4

71

Палатка тентова (розбірна)

штук

-

1

2

4

4

72

Палки лижні

пар

10

20

30

40

2

73

Перекладина гімнастична

штук

1

2

4

10

10

74

Петлі TRX

штук

5

10

15

20

3

75

П'єдестал для ногородження

штук

-

-

1

1

10

76

Підставка під штангу

штук

1

2

4

4

10

77

Підставка під диски від штанги

штук

1

2

4

4

10

78

Підставка під гантелі

штук

1

2

4

4

10

79

Підшипник до лопінга

штук

-

-

4

4

5

80

Покриття килима для боротьби (запасне)

штук

-

-

1

1

3

81

Пояс важкоатлетичний

штук

1

2

6

10

2

82

Покриття для рингу (запасне)

штук

-

-

1

1

3

83

Прапорець стартовий

штук

1

3

5

2

1

84

Прапорець суддівський (червоний, білий)

штук

2

6

10

4

1

85

Прапорці кольорові для змагання зі стійкою (полотно 1,5 м × 1 м)

штук

-

15

30

50

5

86

Ракетка для тенісу

штук

-

2

4

8

2

87

Ракетка для настільного тенісу

штук

4

6

10

10

1

88

Ринг боксерський

комплект

-

-

1

1

10

89

Рулетка 50 м (100 м)

штук

1

1

2

2

3

90

Рукавиці боксерські

пар

4

6

10

10

1

91

Рукавиці для єдиноборств

пар

4

6

10

10

1

92

Свисток суддівський

штук

1

1

2

3

2

93

Секундомір

штук

1

2

5

6

5

94

Сітка волейбольна

штук

1

2

4

6

1

95

Сітка для настільного тенісу

штук

1

2

4

5

1

96

Сітка тенісна

штук

-

-

1

2

1

97

Сітка для батута (запасна)

штук

-

-

1

2

3

98

Сітка футбольна

штук

-

2

2

4

2

99

Сітка для міні-футболу

штук

2

2

4

6

2

100

Сітка для баскетбольних кілець

штук

2

2

4

6

2

101

Скакалка

штук

2

4

8

10

1

102

Стійки для сітки тенісної з натяжним пристроєм

пар

-

-

1

1

10

103

Стійка баскетбольна

штук

2

2

4

6

10

104

Стійки для сітки волейбольної з натяжним пристроєм

пар

1

1

2

4

10

105

Стіл для настільного тенісу

штук

1

2

4

5

5

106

Стінка шведська

штук

1

2

5

8

10

107

Стрічка обмежувальна

метр

200

500

700

1500

1

108

Татамі для боротьби та єдиноборств (54 мати)

комплект

-

-

1

2

5

109

Табло перекидне

штук

1

1

2

5

2

110

Тренажер для віджимання лежачи

штук

1

1

2

3

10

111

Тренажер для відпрацювання ударної техніки

штук

1

1

2

3

10

112

Тренажер багатофункціональний (універсальний)

штук

1

1

2

3

10

113

Тренажер для м'язів живота

штук

1

1

2

3

10

114

Тренажер силовий

штук

1

1

2

3

10

115

Тумба "Старт-Фініш"

штук

2

2

2

4

3

116

Тумба "Поворот"

штук

1

1

1

2

3

117

Фути (захист гомілки, гомілковостопного суглоба)

пар

4

6

10

10

1

118

Шахи

комплект

2

3

5

10

3

119

Шашки

комплект

2

3

5

10

3

120

Шолом захисний для єдиноборств

штук

4

6

10

10

1

121

Щит баскетбольний

штук

2

2

4

6

10

__________
Примітка:


Строк експлуатації (носіння) спортивного майна рахується з дня його фактичної видачі.

Норма № 19
забезпечення спортивним інвентарним майном збірних команд та членів збірних команд з видів спорту підрозділів Держспецзв'язку, які беруть участь у змаганнях та навчально-тренувальних зборах з підготовки до змагань (інвентарне майно)


з/п

Найменування предметів

Одиниці виміру

Видаються

Строк експлуатації (носіння), років

спортсмену

тренеру

представнику

на команду

1

2

3

4

5

6

7

8

I. Спортивне майно загального призначення

1

Взуття спортивне (кросівки, кеди)

пар

1

1

1

-

2

2

Костюм спортивний

штук

1

1

1

-

2

3

Труси спортивні

штук

1

1

1

-

1

4

Футболка спортивна

штук

1

1

1

-

1

5

Кепка спортивна

штук

1

1

1

-

1

6

Сумка спортивна

штук

1

1

1

-

2

II. Спортивне інвентарне майно спеціального призначення з видів спорту

1. Бокс

1

Бинти боксерські

пар

1

-

-

-

6 місяців

2

Бандаж захисний

штук

1

-

-

-

1

3

Груша боксерська

штук

-

-

-

2

1

4

Лапа боксерська

штук

-

2

-

-

1

5

Майка боксерська

штук

2 (різного кольору)

-

-

-

6 місяців

6

Мішок боксерський

штук

-

-

-

2

3

7

Протектор зубний (капа)

штук

1

-

-

-

6 місяців

8

Рукавиці тренувальні

пар

1

-

-

-

1

9

Рукавиці боксерські

пар

2 (різного кольору)

-

-

-

1

10

Скакалка

штук

1

-

-

-

1

11

Черевики боксерські

пар

1

1

-

-

1

12

Шорти боксерські

штук

2 (різного кольору)

-

-

-

6 місяців

13

Шолом захисний

штук

2 (різного кольору)

-

-

-

2

2. Універсальний бій, рукопашний бій, військово-спортивне багатоборство, панкратіон

1

Бандаж захисний

штук

1

-

-

-

1

2

Бинти боксерські

пар

1

-

-

-

6 місяців

3

Груша боксерська

штук

-

-

-

2

2

4

Жилет захисний для єдиноборств

штук

1

-

-

-

2

5

Костюм (кімоно) з поясом для єдиноборств

комплект

1

1

-

-

1

6

Лапа боксерська

штук

-

2

-

-

1

7

Маківара середня

штук

-

-

-

3

2

8

Маківара велика

штук

-

-

-

2

2

9

Мішок боксерський

штук

-

-

-

2

3

10

Протектор зубний (капа)

штук

1

-

-

-

6 місяців

11

Рукавиці безпалі

пар

1

-

-

-

1

12

Скакалка

штук

-

-

-

6

1

13

Футболка спортивна для змагань з панкратіону

штук

1

-

-

-

1

14

Фути (захист гомілки, гомілковостопного суглоба)

комплект

1

-

-

-

2

15

Шолом захисний

штук

1

-

-

-

2

16

Шорти спортивні для змагань з панкратіону

штук

1

-

-

-

1

3. Боротьба греко-римська, боротьба вільна

1

Бандаж еластичний для суглобів (гомілка, коліно, лікоть)

комплект

1

-

-

-

1

2

Бинт еластичний

штук

2

-

-

-

6 місяців

3

Борцівки

пар

1

-

-

-

1

4

Манекен для боротьби

штук

-

-

-

3

3

5

М'яч набивний

штук

-

-

-

3

5

6

Трико борцівське

штук

2 (різного кольору)

-

-

-

1

4. Дзюдо

1

Бандаж захисний

штук

1

-

-

-

1

2

Бандаж еластичний для суглобів (гомілка, коліно, лікоть)

комплект

1

-

-

-

1

3

Бинт еластичний

штук

2

-

-

-

6 місяців

4

Костюм (кімоно) з поясом для дзюдо

комплект

1

-

-

-

1

5

Манекен для боротьби

штук

-

-

-

3

3

6

М'яч набивний

штук

-

-

-

3

5

5. Самбо

1

Бандаж захисний

штук

1

-

-

-

1

2

Бандаж еластичний для суглобів (гомілка, коліно, лікоть)

комплект

1

-

-

-

1

3

Бинт еластичний

штук

2

-

-

-

6 місяців

4

Куртка для самбо

комплект

1

-

-

-

1

5

Манекен для боротьби

штук

-

-

-

3

3

6

М'яч набивний

штук

-

-

-

3

5

7

Черевики для самбо

пар

1

-

-

-

1

8

Шорти для самбо

штук

1

-

-

-

1

6. Легка атлетика

1

Взуття спортивне (туфлі бігові, кросівки)

пар

1

-

-

-

1

2

Майка

штук

1

-

-

-

6 місяців

3

Труси спортивні

штук

1

-

-

-

6 місяців

7. Важка атлетика, гирьовий спорт

1

Бандаж еластичний для суглобів (гомілка, коліно, лікоть)

комплект

1

-

-

-

1

2

Бинт еластичний

штук

2

-

-

-

6 місяців

3

Магнезія

кг

-

-

1

1

4

Майка

штук

1

-

-

-

1

5

Напульсники

штук

2

-

-

-

1

6

Пояс важкоатлетичний

штук

-

-

-

5

2

7

Трико важкоатлетичне

штук

1

-

-

-

1

8

Черевики важкоатлетичні

пар

1

-

-

-

1

8. Стрілковий спорт

1

Ваги для зважування

штук

-

-

-

1

10

2

Навушники-глушники

штук

1

-

-

-

2

3

Труба оптична оглядова

штук

-

-

-

6

5

4

Шаблони та лінійки для визначення характеристики вибоїн

комплект

-

-

-

3

3

9. Плавання

1

Дошка (колобашка) для плавання

штук

-

-

-

5

5

2

Зажим для носа

штук

1

-

-

-

1

3

Лопатка для плавання

пар

-

-

-

5

3

4

Окуляри для плавання

штук

1

-

-

-

1

5

Плавки еластичні

штук

1

-

-

-

1

6

Свисток

штук

-

1

-

-

2

7

Шапочка для плавання

штук

1

-

-

-

1

10. Лижні гонки

1

Костюм (комбінезон) лижний

штук

1

1

-

-

3

2

Кріплення лижне

пар

1

1

-

-

2

3

Лижі

пар

1

1

-

-

1

4

Палки лижні

пар

1

1

-

-

1

5

Рукавиці

пар

1

1

-

-

2

6

Черевики лижні

пар

1

1

-

-

1

7

Шапка спортивна

штук

1

1

-

-

2

11. Футбол, гандбол, міні-футбол (футзал), регбі

1

Бандаж для воротаря

комплект

1

-

-

-

1

2

Взуття спортивне (бутси)

пар

1

-

-

-

1

3

Гетри еластичні

пар

2

-

-

-

1

4

Манішка

штук

1

-

-

-

1

5

М'яч (футбольний, гандбольний, міні-футбольний)

штук

-

-

-

4

1

6

М'яч (регбі)

штук

-

-

-

5

1

7

Налокітники

комплект

1

-

-

-

1

8

Наколінники

комплект

1

-

-

-

1

9

Насос зі штуцером

штук

-

-

-

1

1

10

Рукавиці для воротаря

пар

1

-

-

-

6 місяців

11

Свисток

штук

-

1

-

-

1

12

Форма ігрова

комплект

2 (різного кольору)

-

-

-

1

13

Форма воротаря

комплект

2 (різного кольору)

-

-

-

1

14

Щитки захисні (футбол, міні-футбол)

пар

1

-

-

-

1

12. Волейбол

1

Бандаж еластичний для суглобів (гомілка, коліно, лікоть)

комплект

1

-

-

-

1

2

Взуття спортивне

пар

1

-

-

-

1

3

М'яч волейбольний

штук

-

-

-

4

1

4

Наколінники

комплект

1

-

-

-

1

5

Налокітники

комплект

1

-

-

-

1

6

Насос зі штуцером

штук

-

-

-

1

3

7

Свисток

штук

-

1

-

-

1

8

Форма ігрова

комплект

1

-

-

-

1

13. Баскетбол

1

Бандаж еластичний для суглобів (гомілка, коліно, лікоть)

комплект

1

-

-

-

1

2

Взуття спортивне

пар

1

-

-

-

1

3

Наколінники

комплект

1

-

-

-

1

4

Налокітники

комплект

1

-

-

-

1

5

Насос зі штуцером

штук

-

-

-

1

3

6

Манішка

штук

1

-

-

-

1

7

М'яч баскетбольний

штук

-

-

-

3

1

8

Свисток

штук

-

1

-

-

1

9

Форма ігрова

комплект

1

-

-

-

1

".

Директор Департаменту
логістики Адміністрації
Держспецзв'язку



В. Мокренко



вгору