16:56 24.12.2018

Нардеп Дерев'янко вийшов із політичного партнерства з Саакашвілі

2 хв читати

Позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко прийняв рішення вийти з партії "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі і має намір продовжити політичну діяльність в партії "Воля".

"Я прийняв рішення – припинити партнерство із Михайлом Саакашвілі в політичній партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" і вийти з цієї партії", - цитує слова Ю.Дерев'янка прес-служба парламентарія в понеділок.

У повідомленні наголошується, що таке саме рішення ухвалили 19 обласних команд "Руху нових сил" Михайла Саакашвілі і 90% депутатів місцевих рад. Далі політична команда продовжить політичну діяльність в партії "Воля".

За інформацією прес-служби, рішення про це було ухвалено під час форуму команди Ю.Дерев'янка, який відбувся в Києві 24 грудня за участю близько 450 представників зі 100 міст України.

Політик зазначив, що ключовою причиною його виходу з партнерства із М.Саакашвілі стала розбіжність у пріоритетах.

"За цей рік я доклав багато зусиль, щоб наша команда ставала справжньою потужною політичною силою, яка здатна вести за собою українське суспільство і формувати новий порядок денний країни. Але це неможливо за такої позиції партнерів. Люди з моєї команди неодноразово вимагали від мене жорстких дій в цій ситуації. Але, на жаль, за результатами всіх наших останніх зустрічей остаточно стало зрозуміло, що для Михайла Саакашвілі пріоритетом є Грузія (і це можна зрозуміти, це природно), а для мене пріоритетом завжди була і є – Україна ", - заявив Ю.Дерев'янко.

Він наголосив, що надалі його команда буде самостійно втілювати все, що задумано, і здобуде перемогу. "І для цього ми маємо все: ідею, команду, готовність боротися і перемагати!"- сказав нардеп.

Ю.Дерев'янко наголосив, що його команда має гідно пройти перший і другий тур президентських виборів в Україні.

"Одразу після цього починається виборча кампанія до парламенту, у фокусі уваги тримаємо місцеві вибори, нас має ставати дедалі більше", - закликав Ю.Дерев'янко.

Прес-служба політика нагадує, що партія "Воля" була створена активістами "Громадянського сектору евромайдану" в 2014 році, а 19 квітня 2017 партія "Воля" об'єдналася з партією "Рух нових сил".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко відреагував на провокацію проти Девіда Кемерона: спланована операція російських спецслужб, щоб підірвати підтримку України

Зеленський: Важливо, щоб лідери з великим політичним впливом допомагали залучати до Саміту миру інших лідерів, які все ще балансують між Україною та Росією

Київ пропонує європейські варіанти змін до розподілу повноважень між державною та місцевою владами - заступник мера

Більшість українців продовжує довіряти Зеленському як чинному президенту - КМІС

Глобальний саміт миру може мати продовження в парламентському вимірі - Стефанчук

Половина опитаних українців вважають, що Зеленський не виконав більшість передвиборчих обіцянок, половина з них звинувачує в цьому його оточення - КМІС

Участь Китаю в Глобальному саміті миру могла б зробити практичний внесок у досягнення справедливого й довготривалого миру в Україні - МЗС

Верхня палата парламенту Швейцарії відхилила план допомоги Україні на CHF5 млрд через "боргове гальмо"

Порошенко: Верховна Рада несе відповідальність за якість кадрової політики, досить мовчки натискати кнопки

Майже половина українців бачить погіршення в ситуації з демократією та економікою в країні за п'ять років каденції Зеленського - КМІС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА