13:24 07.02.2020

Карла Крівет стане новим СЕО BSH Hausgeräte

2 хв читати

Карла Крівет з 1 липня 2020 р. заступить на посаду виконавчого директора (СЕО) BSH Hausgeräte GmbH, повідомляє компанія в офіційному прес-релізі. На цій посаді вона відповідатиме за ведення глобального бізнесу виробника побутової техніки з понад 60 000 працівників.

Пані Крівет переходить до BSH з компанії Philips, що займається технологіями охорони здоров’я. Вона має багаторічний діловий досвід у галузі високотехнологічних продуктів та послуг. У компанії Philips пані Крівет є членом виконавчого комітету та впродовж останніх років обіймала різні керівні посади. З 2017 р. вона керує кластером Connected Care, відповідаючи також за цифрові інновації.

«Я особисто прагну поліпшувати якість життя людей у всьому світі. Сучасні побутові прилади в поєднанні з цифровими технологіями можуть бути вагомим внеском у цю справу. Я з великим нетерпінням очікую, коли зможу долучитися до забезпечення успіху в майбутньому цієї багатої традиціями інноваційної компанії», – розповідає д. Крівет.

BSH Hausgeräte GmbH, з обсягом продажів у 2018 р. близько 13,4 млрд євро та приблизно 61 000 працівників, є глобальним лідером у галузі побутової техніки. Брендовий портфель компанії включає 13 широковідомих брендів техніки, як-от Bosch та Siemens, а також екосистемний бренд Home Connect і службові бренди, як-от Kitchen Stories. Свою продукцію компанія BSH виготовляє на орієнтовно 40 заводах, і вона представлена приблизно 80 компаніями у майже 50 країнах. BSH є компанією Bosch Group.

В Україні BSH Hausgeräte GmbH представлена ТОВ «БСХ Побутова техніка».

ТОВ «БСХ Побутова техніка» є офіційним дистриб'ютором побутової техніки Bosch в Україні і була заснована 16 жовтня 1995 з головним офісом в Києві. На даний момент представляє три основних бренду - Bosch, Siemens і Gaggenau.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграріям із чинною бронню на мобілізацію автоматично пролонговано її на 1 місяць

"Укренерго" запроваджує ліміти споживання на перший день літа з 18:00 до 23:00

"Укренерго" попереджає про ймовірне повернення до обмежень е/е через можливий дефіцит

Кабмін встановив із 1 червня тариф на е/е для населення в 4,32 грн/кВт-год - перший заступник голови енергокомітету Ради

Країни ЄС згодні координувати зусилля для скорочення імпорту енергоносіїв із РФ до нуля - єврокомісар

США планують залучити понад $62 млрд бюджетної допомоги Україні від міжнародних партнерів - заступник міністра

Нові вимоги ДБН до бомбосховищ можуть стати бар'єром для реалізації проєктів в Україні - ЄІБ

Питання перегляду тарифів на е/е для населення до порядку денного засідання Кабміну не включали

Пріоритет "Метінвесту" - залучити до роботи якомога більше колишніх військових - СЕО

Графіки відключень не застосовуватимуть до підприємств, які імпортують 80% електроенергії - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА