20:28 22.09.2020

Стефанішина обговорила з єврокомісаром Варгеї саміт Україна-ЄС і оновлення Угоди про асоціацію в торговельній і секторальній частинах

1 хв читати
Стефанішина обговорила з єврокомісаром Варгеї саміт Україна-ЄС і оновлення Угоди про асоціацію в торговельній і секторальній частинах

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина в ході онлайн-зустрічі з комісаром ЄС з питань сусідства та розширення Олівером Варгеї обговорили оновлення Угоди про асоціацію в торговельній і секторальної частинах, а також поглиблення співпраці з питань мобільності.

Як повідомляє прес-служба Офісу віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, зокрема Стефанішина та Варгеї обговорили такі ключові питання, як поглиблення співпраці з питань мобільності, зокрема в рамках Східного партнерства і важливість укладення Угоди про спільний авіаційний простір між Україною і ЄС.

Також сторони обговорили майбутній саміт Україна-ЄС, підтримку України під час пандемії COVID-19 і питання вступу України в Європейський зелений курс.

"Віце-прем'єр зазначила, що в серпні 2020 року уряд направив європейським партнерам позиційний документ щодо участі України в цьому курсі, і розраховує на підтримку ЄС поданих пропозицій", - сказано в повідомленні.

Також Стефанішина та комісар ЄС порушили тему важливості початку дискусії з оновлення Угоди про асоціацію в торговельній і секторальній частинах.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА