День фінансів, 18 травня: дата запуску відеофіксації, держрегулювання цін, ослаблення карантину в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 18 травня: дата запуску відеофіксації, держрегулювання цін, ослаблення карантину в столиці

547
Понеділок, 18 травня, повідомив нам про деякі важливі дати і цікаві пропозиції:
Ослаблення карантину. Другий етап в Києві. Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що в Києві планують розпочати другий етап ослаблення обмежувальних заходів після 22 травня. Серед іншого, місто планує відновити і роботу наземного громадського транспорту в звичайному режимі. Що ще зміниться з другим етапом ослаблення, читайте тут.
Держрегулювання цін на продукти. Держпродспоживслужба роз’яснила механізм держрегулювання цін, яке сьогодні почало діяти. Постанова уряду стосується тільки роздрібних цін, зміну оптово-відпускних цін декларувати не потрібно. Суб’єкти господарювання повинні декларувати намір підняти роздрібну ціну більш ніж на 5%.
Довгобуди, покарання, пропозиція Геращенка. По всій Україні величезна кількість випадків, коли непорядні забудовники в гонитві за наживою будували фінансові піраміди, збирали гроші у громадян і будували будинки. Потім, коли починалася економічна криза або щось йшло не так, вони ці будинки кидали і десятки тисяч сімей не отримали доступу до житла. Заступник глави МВС Антон Геращенко запропонував свій варіант вирішення цієї проблеми Пишіть у коментарях, як вам його ідея? А можливо, надасте і свій “рецепт”.
Дата запуску відеофіксації. Державне агентство інфраструктурних проектів України повідомляє, що систему автоматичної фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху по всій Україні запустять вже з червня. Нагадаємо, раніше хотіли запускати систему з першого травня, але дату перенесли через карантин.
#трохиреклами. 💁 Як заробляють на онлайн-МФО? Для тих, хто хоче дізнатися більше про новий варіант інвестицій – вкладення в небанківські компанії (МФО), запрошуємо відвідати спеціальний вебінар вже в цю середу – 20 травня. На вебінарі організатори обіцяють розповісти про співвідношення ризиків і доходів для вкладника. Важливі підводні камені і нюанси, про які варто знати інвесторам.
Реєструйтеся і вивчайте безкоштовно новий інструмент інвестування з високим доходом.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас