12:33 02.09.2020

У Києві різко збільшилася кількість госпіталізованих із коронавірусом і пневмонією - Кличко

2 хв читати
У Києві різко збільшилася кількість госпіталізованих із коронавірусом і пневмонією - Кличко

До лікарень Києва за минулу добу госпіталізували 75 пацієнтів, станом на середу загалом у лікарнях перебувають 788 хворих на коронавірус, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Різко збільшилася кількість госпіталізованих. До лікарень столиці за минулу добу потрапили 75 пацієнтів! Загалом на сьогодні в стаціонарах столичних медзакладів лікуються 788 хворих на коронавірус, із них 19 дітей. 164 пацієнти - у важкому стані. 210 отримують кисневу підтримку. 14 - під апаратами ШВЛ. Ще 100 пацієнтів перебувають у лікарнях із підозрою на коронавірус", - повідомив Кличко під час онлайн-брифінгу.

За словами мера Києва, збільшується і кількість хворих на пневмонію. Так, за минулу добу госпіталізували 144 пацієнтів із таким діагнозом. Загалом же запалення легенів у столичних медзакладах лікують в 1 128 хворих.

Він зазначив, що лікарні для пацієнтів із коронавірусом працюють у режимі інфекційних госпіталів. Загалом вони заповнені майже на 54%. Минулого тижня місто додало госпітальні бази для прийому хворих на коронавірус. Це міські лікарні №5, 17, 6 та 8. І вони вже приймають пацієнтів із COVID-19.

"Я хочу ще раз звернутися до всіх: коло звужується ... І вже у кожного з нас є знайомі, родичі або співробітники, які захворіли на коронавірус. І поводитися в цій ситуації легковажно, розповідати про світову змову - м'яко кажучи, безглуздо. А якщо в людини немає інстинкту самозбереження - вберегти і врятувати її складно... Тому не нехтуйте своїм здоров'ям і не наражайте на небезпеку близьких і людей, які поруч. Адже ви можете перенести хворобу без симптомів або в легкій формі, але заразити людей, які в групі ризику!", - зазначив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Корвет ВМС "Гетьман Іван Мазепа" провів перші ходові випробування - ЗМІ

Комітет Ради з питань свободи слова: відданість Мартиненка своїй справі завжди слугуватиме прикладом

Сирський: Ворог продовжує нарощувати угруповання військ на напрямку Стрілеча - Липці та в районі Вовчанська, сил недостатньо для прориву нашої оборони

У кримській бухті Вузька знищено два російські військові катери - ГУР

Військовозобов'язаних жінок штрафуватимуть, якщо вони не оновлять свої дані протягом двох місяців після набуття чинності закону

"Укрзалізниця": Мартиненко і його агентство завжди відстоювали правду

Британський парламент розпущено напередодні виборів

Окупанти обстріляли Конотоп, Дружбу, Середина-Буду та 14 сіл і селищ Сумщини, поранений мирний житель

Силам оборони вдалося дещо сповільнити темпи російського наступу на Харківщині - ISW

Унаслідок нічного ракетного удару по Харкову постраждали семеро людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА