17:11 10.08.2018

П'ятеро дітей і дорослий загинули, 12 людей постраждали внаслідок ДТП у Запорізькій області

2 хв читати
П'ятеро дітей і дорослий загинули, 12 людей постраждали внаслідок ДТП у Запорізькій області

Неподалік с. Кам'янського на трасі між Запоріжжям і Василівкою сталася ДТП за участю маршрутного мікроавтобуса та вантажного автомобіля "КамАЗ", унаслідок якої п'ятеро дітей і один дорослий загинули, 12 людей, серед яких також є неповнолітні, дістали травм різного ступеня тяжкості.

"Наразі є інформація про шістьох загиблих, з яких п'ятеро - діти. Також 12 осіб травмовані", - повідомив у п'ятницю ввечері заступник глави Нацполіції України Олександр Фацевич, слова якого наводить прес-служба Нацполіції.

Водночас, за попередніми даними Держслужби України з НС, оприлюдненими на сайті ДСНС, унаслідок ДТП "загинули п’ятеро людей, зокрема четверо дітей, постраждали 15 осіб, з них одна дитина".

При цьому раніше українські ЗМІ повідомляли, що внаслідок ДТП загинув один дорослий, а також п'ятеро дітей: четверо неповнолітніх загинули на місці події, ще одна дитина померла в лікарні. Також повідомлялося про щонайменше 17 постраждалих, серед яких також є діти.

За словами О.Фацевича, ДТП сталася близько 14:30 на автодорозі Харків-Сімферополь біля с. Кам'янського. Поліція з'ясувала, що водій маршрутного таксі здійснював нерегулярні перевезення, а "під час аварії в салоні мікроавтобуса перебували близько 20 пасажирів".

Зараз на місці НП працює посилена слідчо-оперативна група, яка з’ясовує всі обставини події. Роботу групи на місці координує керівництво обласного главку поліції. Крім того, на місці аварії перебувають співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій і медичні працівники.

О.Фацевич додав, що з водієм вантажівки проводяться першочергові слідчі дії. Найближчим часом йому буде обрано запобіжний захід.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років.

Місцеве інтернет-видання "Акцент" із посиланням на свої джерела у "швидкій допомозі" і очевидців аварії повідомляло, що ДТП сталася неподалік с. Кам'янського на трасі між Запоріжжям і Василівкою. "Маршрутка перевернулася і повністю вигоріла. Відомо, що вона їхала з Кирилівки до Запоріжжя й везла відпочивальників. За однією з версій, у вантажівки відмовили гальма ... На місце виїхали вісім машин "швидкої допомоги", - йшлося в повідомлення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Євроінтеграція та повоєнна відбудова є найпопулярнішими напрямами для профнавчання публічних службовців - НАДС

У Полтавській області після негоди залишаються знеструмленими понад 5 тис. споживачів у 28 населених пунктах

На Харківщині за добу один мирний житель загинув, шестеро постраждали в результаті ворожих обстрілів

Ворог обстріляв Херсон і 14 населених пунктів області, є руйнування

На Харківщині лісовими пожежами охоплено понад 4,3 тис. га

Російські війська за добу 420 разів ударили по восьми населених пунктах Запорізької області, є руйнування

Окупанти завдали низку ударів по Зміївській громаді, одна людина загинула, двоє постраждали

У Чорному морі перебувають два кораблі РФ, зокрема один носій "Калібрів"

ЗС України за добу ліквідували 1270 окупантів

Зеленський обговорив із президентом Філіппін питання двосторонніх відносин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА