08:31 17.04.2020

В екосистемах Житомирської області зафіксували 48 пожеж

2 хв читати
В екосистемах Житомирської області зафіксували 48 пожеж

У екосистемах Житомирської області станом на 18:00 четверга зареєстрували 48 пожеж, рятувальники продовжують ліквідацію пожеж, повідомила прес-служба Держслужби з НС.

"Станом на 18:00 16 квітня в області у побуті і в екосистемах вже зареєстровано 48 пожеж. Сприяють погіршенню пожежної ситуації сильні пориви вітру, які іноді досягають 17-22 метрів за секунду", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в мікрорайоні Мальованки рятувальники гасять пожежу в лісовому масиві недалеко від житлового сектора. На місці події працює 2 відділення рятувальників у складі 9 осіб.

Також наголошується, що в районі с. Рудня Овруцького району близько 12:20 сталося загорання сухої трави на площі 4 га, існувала загроза поширення на село і лісовий масив. На місце пожежі направили 3 одиниці техніки та 12 людей особового складу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини, залучено 6 автоцистерн, 2 трактори та 20 лісівників ДП "Словечанське СЛГ".

Крім того, рятувальники зупинили поширення пожежі на митний пост "Виступовичи", однак лісова пожежа розповсюдилася на площі 3 га лісу.

Також близько 14:50 четверга рятувальники звільнили сімох заблокованих людей на розташованому в лісовому масиві вузлі обліку нафтопродуктів ТОВ "ПрикарпатЗахідтранс" та загасили пожежу в адміністративній будівлі вузла обліку.

Крім того, станом на 17:30 площа лісової пожежі поблизу с. Рудня становить 50 га. На місці пожежі працюють 9 одиниць техніки та 60 працівників ДП "Словечанське СЛГ". Зокрема, направлено резервну техніку ДСНС з Хорошевського, Коростишівського та Радомишльського районів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчими днями майже у всій Україні пройдуть короткочасні дощі, температурний фон не зміниться

Генштаб ЗСУ: Найбільш напруженою ситуація залишається на покровському напрямку, з найбільшою інтенсивністю ворог діє поблизу Новоселівки Першої

РФ знову скасувала Армійські міжнародні ігри, ймовірно, через брак персоналу й техніки - британська розвідка

Швеція оголосила про найбільший пакет військової допомоги для України - на $1,3 млрд

Атака БПЛА енергооб'єкта на Рівненщині призвела до короткочасного знеструмлення споживачів - "Укренерго"

Унаслідок ракетного удару на Сумщині вранці загинуло двоє людей, троє поранені - ОВА

МОН розгляне питання позбавлення Шкарлета, Баженкова й Онищенка наукових ступенів за плагіат після завершення судових процесів

Нещодавні наступи РФ на Донеччині виявилися здебільшого безуспішними - ISW

Окупанти у вівторок обстріляли Середину-Буду і 21 прикордонне село в Сумській і Чернігівській областях, у Залізному Мосту загинув мирний житель

На Чернігівщині під ворожим мінометним обстрілом загинув мирний житель - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА