13:31 12.12.2020

Юридичні радники Трампа продовжать подавати позови про невизнання результатів виборів президента

2 хв читати
Юридичні радники Трампа продовжать подавати позови про невизнання результатів виборів президента

Особистий юрист американського президента Руді Джуліані повідомив, що правова група Трампа продовжить подавати позови про визнання результатів виборів глави держави недійсними навіть після того, як один із таких позовів відхилив Верховний суд США, повідомляє в суботу видання The Hill.

"Справа була відхилена не по суті, а без розгляду, так що відповіддю на це стане передання справи в окружний суд від імені президента, ряду вибірників на тих самих підставах", - наводить газета слова Джуліані.

"Нам нічого не заважає негайно подати ці позови до Окружного суду, повірте мені, ми не закінчили", - додав він.

Раніше стало відомо про те, що Верховний суд США відхилив позов, поданий техаським прокурором Кеном Пакстоном про визнання недійсними підсумків президентських виборів у низці штатів.

Раніше представники 17 американських штатів поінформували Верховний суд США про підтримку поданого Техасом позову, націленого на відтермінування призначення вибірників, яким відповідно до планів належить у понеділок визначити наступного президента країни.

Як повідомлялося, мета позову, який підтримали президент Дональд Трамп і більшість республіканців, - перенести на пізніший термін призначення вибірників від штатів Джорджія, Пенсільванія, Мічиган і Вісконсін. У позові стверджується, що ці штати порушили Конституцію змінивши правила проведення президентських виборів. Крім того, в позові йдеться, що нові правила, ухвалені цими чотирма штатами, де-факто зробили можливими масштабні порушення на голосуванні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко оприлюднив інфографіку про проєкти, реалізовані у столиці за 10 років

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

Прикордонники не беруть до уваги застосунок "Резерв+" під час перетину кордону

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

У Харкові четверо загиблих, ще двох людей шукають - ОВА

Окупанти обстріляли Малу Токмачку Запорізької області, загинув місцевий житель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА