Документ z0092-20, чинний, поточна редакція — Прийняття від 09.01.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 07.02.2020. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

09.01.2020  № 3


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
27 січня 2020 р.
за № 92/34375

Про затвердження Змін до Інструкції про порядок присвоєння (підтвердження) або пониження класної кваліфікації військовослужбовцям та працівникам, які обіймають посади водіїв автотранспортних засобів у Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України

Відповідно до пункту 10 Положення про Адміністрацію Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2014 року № 411, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Інструкції про порядок присвоєння (підтвердження) або пониження класної кваліфікації військовослужбовцям та працівникам, які обіймають посади водіїв автотранспортних засобів у Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України, затвердженої наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 01 березня 2019 року № 125, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 27 березня 2019 року за № 311/33282, що додаються.

2. Директору Департаменту логістики Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України відповідно до розподілу обов’язків.

Голова Служби
полковник


В. Петров

ПОГОДЖЕНО:

Перший заступник
Міністра цифрової трансформації України

Т.в.о. Міністра інфраструктури України

Голова Спільного представницького органу
об’єднань профспілок

Виконавчий Віцепрезидент
Конфедерації роботодавців України

Керівник Секретаріату
Спільного представницького органу сторони
роботодавців на національному рівні




О. Вискуб

Д. Абрамович


Г. Осовий


О. Мірошниченко



Р. Іллічов



ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації
Державної служби
спеціального зв’язку
та захисту інформації України
09 січня 2020 року № 3


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
27 січня 2020 р.
за № 92/34375

ЗМІНИ
до Інструкції про порядок присвоєння (підтвердження) або пониження класної кваліфікації військовослужбовцям  та працівникам, які обіймають посади водіїв автотранспортних засобів у Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України

1. У розділі І:

1) пункт 8 викласти в такій редакції:

«8. Класна кваліфікація присвоюється послідовно:

1) кваліфікація III класу - водіям автотранспортних засобів, які не мають класної кваліфікації;

2) кваліфікація II класу - водіям автотранспортних засобів, у посвідченні водія яких є дозвіл на керування транспортними засобами категорій В, ВЕ, С, СЕ (замість категорії СЕ допускається мати категорію D або DЕ) і які протягом останніх трьох років безперервно проходили військову службу (працювали) в Держспецзв’язку на посадах водіїв автотранспортних засобів та мали класну кваліфікацію III класу;

3) кваліфікація I класу - водіям автотранспортних засобів, у посвідченні водія яких є дозвіл на керування транспортними засобами категорій В, ВЕ, С, СЕ, D (замість категорії D допускається мати категорію DЕ) і які протягом останніх двох років безперервно проходили військову службу (працювали) в Держспецзв’язку на посадах водіїв автотранспортних засобів та мали класну кваліфікацію II класу.

До періоду перебування у класній кваліфікації, який необхідний для присвоєння (підтвердження) класної кваліфікації II та I класів, зараховується період перебування у кваліфікаційній категорії відповідного класу.»;

2) доповнити розділ новими пунктами такого змісту:

«10. Особам, які приймаються на військову службу (роботу) в Держспецзв’язку на посади водіїв автотранспортних засобів вперше, та військовослужбовцям чи працівникам, які протягом останніх 12 і більше місяців до призначення на цю посаду обіймали інші посади в Держспецзв’язку, класна кваліфікація III класу присвоюється після проходження ними стажування.

11. Водіям автотранспортних засобів, які на дату набрання чинності цією Інструкцією мали кваліфікаційну категорію другого та першого класів, класна кваліфікація відповідного класу присвоюється без проведення іспиту.».

2. У розділі II:

1) абзац перший пункту 1 викласти в такій редакції:

«1. Стажування проводиться з особами, які вперше приймаються на військову службу (роботу) до Держспецзв’язку на посади водіїв автотранспортних засобів, та військовослужбовцями чи працівниками, які протягом останніх 12 і більше місяців до призначення на цю посаду обіймали інші посади в Держспецзв’язку.»;

2) пункт 3 доповнити новим абзацом такого змісту:

«У разі відсутності в підрозділі Держспецзв’язку водія-інструктора стажування водіїв автотранспортних засобів проводиться в іншому підрозділі Держспецзв’язку.».

Заступник директора
Департаменту логістики
Адміністрації Держспецзв’язку
полковник




В. Бодун



вгору