07:35 30.08.2018

Бойовики 18 разів обстріляли позиції ЗС України, втрат немає

1 хв читати
Бойовики 18 разів обстріляли позиції ЗС України, втрат немає

За минулу добу бойовики на Донбасі 18 разів обстріляли позиції Збройних сил України, в тому числі 1 з важкого озброєння, втрат серед Збройних сил України немає, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупанти 18 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, в тому числі 1 раз з озброєння, забороненого мінськими домовленостями. Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом доби не допущено", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці штабу ООС в Фейсбук в четвер вранці.

Обстріли здійснювалися поблизу населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Світлодарськ, Південне, Новгородське, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Талаківка, Лебединський і Водяне.

На Горлівському напрямку біля населеного пункту Новгородське бойовики застосували міномет.

"З початку поточної доби противник один раз обстріляв наші позиції у Луганського зі станкового протитанкового гранатомета. В цілому інтенсивність обстрілів позицій Об'єднаних сил помітно знизилася, хоча повністю умов "шкільного" перемир'я ворог не дотримується", - сказано в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА