12:57 01.02.2021

Майже 90% українців вважають підвищення тарифів необґрунтованим - соцопитування

1 хв читати
Майже 90% українців вважають підвищення тарифів необґрунтованим - соцопитування

 87% українців вважають, що підвищення тарифів на газ, електроенергію і опалення є необґрунтованим і ніяк не пов'язане з нинішньою економічною ситуацією, свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Центром "Соціальний моніторинг" 15-25 січня.

Згідно з результатами соцопитування, представленими в прес-центрі агентства "Інтерфакс-Україна" в понеділок, 87% респондентів вважають, що підвищення тарифів на газ, електроенергію і опалення, яке почало діяти з січня 2021 року, є необґрунтованим і ніяк не пов'язане з нинішньою економічною ситуацією, 6% вважають підвищення тарифів обґрунтованим і продиктованим економічною ситуацією, а 7% не змогли відповісти на запитання.

Крім того, 59,3% опитаних вважають, що уряд прем'єр-міністра Дениса Шмигаля має бути відправлений у відставку через підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, 21,3% вважають, що не треба відправляти уряд у відставку, а 19,4% не змогли відповісти на запитання.

Опитування проводилося з 15 по 25 січня 2021 року. Вибірка - 3014 респондентів, яких опитували методом особистого інтерв'ю за місцем проживання респондента. Похибка - 1,1-1,9%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За два роки війни в Україні з'явилося понад 300 МВт домашніх і 90 МВт промислових СЕС - голова правління АСЕУ

"Кліар Енерджі" так і не вдалося повернути в мережу три ТЕС на біомасі 22 МВт через проблеми із сировиною - голова наглядової ради

В Україні до кінця 2024 р. за підтримки держави можна встановити до 500 МВт СЕС - голова правління АСЕУ

Українські експортери та Кабмін мають прискорити декарбонізацію з урахуванням вступу в дію в ЄС механізму CBAM з 2026 р

"Кліар Енерджі" до кінця року має намір встановити газопоршневу генерацію на 80 МВт - голова наглядової ради

Обов'язкове використання щонайменше 5% біопалива в автобензині принесе до бюджету понад $1 млрд щорічно - президент "МХП Еко Енерджі"

Свинарство має всі шанси повернутися до рекордних показників виробництва та вийти на експорт

Підприємці готові долучитися до розроблення найкращих практик розвитку бізнесу, але Кабмін намагається їх не чути - голова київського "УДАРу"

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Дві третини українців хочуть від держави поліпшення своєї поінформованості, майже три чверті - за військово-патріотичне виховання в садочках і школах - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА