ua en ru

На Донбасі за день поранено двох українських військових, - ООС

На Донбасі за день поранено двох українських військових, - ООС Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 9 разів обстрілювали позиції ООС

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 8 жовтня 2018 року, поранення отримали двоє українських військових. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС у Facebook.

Як зазначається, за день, з сьомої години ранку до 18 вечора бойовики дев'ять разів обстрілювали підрозділи українських військ. При цьому, бойовики 4 рази застосовували заборонене мінськими угодами озброєння.

Так, з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали Кримське, Катеринівку, Троїцьке, Водяне та Лебединське.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл. В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

На Донбасі за день поранено двох українських військових, - ООС

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за даними розвідки, Російська Федерація розмістила на окупованій території Луганської області вербувальні пункти і невеликий підрозділ так званої приватної військової компанії (ПВК) "Вагнера".

Зазначимо, за минулу добу, 7 жовтня, пункти пропуску на Донбасі перетнули майже 29 тис. осіб.