RU
 

Американка зірвалася з обриву під час фотосесії з сім'єю

Корреспондент.net,  13 липня 2020, 15:10
0
1114
Американка зірвалася з обриву під час фотосесії з сім єю
Фото: the-sun.com
Місце, звідки впала туристка

Туристка з сім'єю піднялася на вершину і вирішила зробити фото на пам'ять. Жінка підійшла до краю обриву, не втрималася і впала вниз з висоти 30 метрів. Вона загинула.

 
Мешканка США Марія Андреа Сальгадо Лопез вирушила з сім'єю у Гранд-Каньйон у штат Арізона. Там на оглядовому майданчику Mather Point вона підійшла до обриву, оступилася і впала вниз із 30-метрової висоти. Туристка загинула на очах у сім'ї, пише The Sun.
 
59-річна Лопез хотіла зробити красиві кадри, тому зійшла зі стежки і підійшла до самого обриву. Вона зробила необережний крок, який коштував їй життя - жінка впала в каньйон. Пізніше її тіло знайшли рейнджери.
 
Як відзначають очевидці, трагічний інцидент стався на очах членів її сім'ї.
 
"Я бачила, як люди почали обіймати один одного, намагаючись заспокоїти і захистити від побаченого. Тоді я зрозуміла, що сталося щось дуже погане...", - розповіла свідок події Міріам Вейнер.
 
У жінки залишилися дочка, двоє синів, чоловік.
 
Загибла Марія Андреа Сальгадо Лопез. the-sun.com
 
Раніше ми писали, що росіянка розбилася під час спробі зробити селфі. Дві туристки піднялися на оглядовий майданчик у горах, щоб помилуватися мальовничим видом і сфотографуватися. Одна з туристок оступилася і впала в обрив.
 
Повідомлялося також, що в ОАЕ фотограф зірвалася зі скелі під час зйомки. Вона намагалася зробити ефектні кадри світанку.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАсмертьфотоканьонпадениеумерскалаГранд Каньон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі