ПриватБанк відкриває школу фінансового комфорту для пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк відкриває школу фінансового комфорту для пенсіонерів

Особисті фінанси
548
ПриватБанк і міська рада Дніпра підписали договір про співпрацю в рамках «Університету третього віку», який дає старт новій освітній ініціативі банку – школі фінансового комфорту для пенсіонерів.
Про це порталу Finance.ua повідомила прес-служба фінустанови.
Голова правління ПриватБанку Петро Крумханзл зазначив, що пілотний проект цієї програми запускається саме в Дніпрі – найбільше «просунутому» українському місті в питаннях розвитку електронних послуг та соціального захисту городян.
Слухачам «Університету третього віку» банкіри будуть вести практичні курси комп’ютерної та смарт-грамотності, навчать користуватися банківськими послугами не виходячи з дому, економити і заробляти на банківських програмах.
«Черги пенсіонерів біля банківських кас для оплати комунальних квитанцій – такий стереотип української банківської системи відходить у минуле”, – говорить Петро Крумханзл.
Для слухачів «Університету третього віку» фахівці банку підготували кілька цікавих програм, які допоможуть легко освоїти комп’ютери і смартфони, підключитися до електронного і мобільного банку, отримувати пенсію, планувати витрати і оплачувати рахунки за допомогою банківських карток і мобільних додатків.
Після старту пілотного проекту в Дніпрі ПриватБанк планує відкрити такі ж школи фінансового комфорту для пенсіонерів у столиці та інших найбільших містах України.
Зазначимо, що сьогодні в Україні через картки ПриватБанку отримують пенсію понад 3,5 млн пенсіонерів, з них понад 500 000 в Дніпрі та області.
До речі, про свою пенсію необхідно думати вже сьогодні. Скористайтеся спеціальною програмою Бонус до депозиту від Finance.ua і отримуйте підвищені ставки за вкладами багатьох українських банків.

По підвищену ставку за депозитами сюди 🧓

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас