Facebook змінив правила входу в акаунт без прив'язки номера телефону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook змінив правила входу в акаунт без прив'язки номера телефону

Технології&Авто
723
Соцмережа Facebook запустила новий метод двофакторної аутентифікації облікових записів, який не використовує телефонний номер.
Тепер користувачі Facebook, які не хочуть ділитися своїм телефонним номером з компанією, можуть блокувати свої облікові записи за допомогою альтернативних двохфакторних методів аутентифікації, таких як додатки для генерації коду.
Про це пише НВ з посиланням на Gizmodo.
У лютому Facebook зіткнувся з обуренням користувачів, які виявили, що номер телефону, який вони надали для двофакторної аутентифікації, використовувався для розсилки їм текстових повідомлень про діяльність друзів на Facebook. Тоді представники соцмережі сказали, що текстові повідомлення були викликані ненавмисною помилкою.
У повідомленні Facebook йдеться, що якщо вони виявлять підозрілу спробу залогінитися, наприклад, з пристрою, який користувач ніколи не використовував раніше, то вони завжди будуть пропонувати другий фактор ідентифікації. Цей код можна відправити на телефон користувача за допомогою SMS або в сторонній додаток для перевірки автентичності.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас