17:27 27.02.2019

Директорів КБ ім. Морозова і Ізюмського приладобудівного заводу відсторонено від посад на час розслідування - "Укроборонпром"

1 хв читати
Директорів КБ ім. Морозова і Ізюмського приладобудівного заводу відсторонено від посад на час розслідування - "Укроборонпром"

Директор ДП "Харківське конструкторське бюро із машинобудування ім. Морозова" Олексій Бабич і директор ДП "Ізюмський приладобудівний завод" (Харківська область) Сергій Філоненко відсторонені від своїх посад.

"Таке рішення ухвалив генеральний директор "Укроборонпрому" Павлом Букін через значний суспільний резонанс, зумовлений оприлюдненою в ЗМІ інформацією, і для забезпечення умов проведення розслідування правоохоронними органами", - повідомляє прес-служба ДК "Укроборонпром", до структури якого входять обидва підприємства.

У відомстві наголошують, що керівництво концерну зацікавлене в притягненні до відповідальності причетних до зловживань.

"Наголошуємо, що ДК "Укроборонпром" у рамках порушених кримінальних проваджень надає слідчим всю необхідну інформацію. Керівництво Концерну зацікавлене, щоб усі провадження розслідували якомога швидше, а посадові особи, причетні до зловживань, були покарані відповідно до Закону", - йдеться в повідомленні прес-служби концерну.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Обмеження е/е в суботу будуть удвічі меншими - "Укренерго"

"Укренерго" залучить у KfW кредит на реконструкцію підстанції у Львівській області

Перед усіма органами держвлади стоїть завдання зменшити споживання електроенергії - Шмигаль

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. стане основою української переговорної позиції під час вступу до ЄС - Стефанішина

Новий порядок розподілу лімітів запрацює із суботи в тестовому режимі, ситуація з е/е має покращитися - перший заступник глави Міненерго

Розмови про дефіцит держбюджету-2025 передчасні, Мінфін шукає додаткові внутрішні джерела фінансування оборони - міністр

Україна в реструктуризації євробондів розраховує на часткове списання боргу - міністр фінансів

"Укренерго" на останній робочий день встановило ліміти споживання е/е для кожного регіону на всю добу

Інвестфонд Inzhur планує залучити до 10 тис. інвесторів для приватизації готелю "Україна"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА