13:08 14.08.2018

"Укртелеком" запустив проект із відновлення фіксованої телефонії за допомогою мобільного зв'язку в Жовтих Водах

2 хв читати
"Укртелеком" запустив проект із відновлення фіксованої телефонії за допомогою мобільного зв'язку в Жовтих Водах

Оператор фіксованого зв'язку ПАТ "Укртелеком"розпочав пілотний проект із впровадження конвергентних послуг, які об'єднують мережі фіксованого та мобільного зв'язку, для відновлення послуг телефонії після розкрадання кабелю в Жовтих Водах (Дніпропетровська обл.), повідомив оператор на сайті.

"Жовті Води - одне з міст, що найбільше постраждали від розкрадання телекомунікаційного кабелю. На жаль, неодноразові ремонтні роботи вже не вирішують проблем, оскільки новий кабель знову вирізають і тисячі абонентів залишаються без зв'язку", - зазначають у компанії.

Для пілотного проекту використовуються мережі фіксованого зв'язку "Укртелекому" і мобільного оператора "ТриМоб" (дочірня компанія "Укртелекому").

Як зазначає оператор, в абонентів зберігається їхній номер телефону, порядок набору інших номерів. При цьому їм на вибір доступна низка тарифних планів на фіксовану телефонію: абонент отримує дзвінки і дзвонить зі свого міського номера, користуючись тарифами міської телефонії.

"Єдине, що змінюється, - це стаціонарний телефонний апарат, в якому буде сім-карта оператора "ТриМоб". Новий апарат надається в оренду за 1 грн/мес. за угодою як фізичним, так і юридичним абонентам", - наголошують у компанії. .

Пілотний проект впроваджується в трьох населених пунктах Дніпропетровської області - Жовті Води, де він вже стартував, а також Марганець та Синельникове.

У разі позитивних результатів реалізовувати конвергентні рішення можна буде і в інших регіонах, які потерпають від розкрадання телефонного кабелю, зазначають у компанії.

Як повідомлялося, оператор планував у серпні розпочати пілотний проект з відновлення фіксованої телефонії за допомогою мобільного зв'язку в трьох населених пунктах Дніпропетровської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Естонія передає Україні енергоблок, який може забезпечити електроенергією близько 150 тисяч українців

Відключення світла у вівторок можуть збільшуватися за рахунок більшого обсягу обмеження е/е

Італія може передати Україні другу систему ППО SAMP/T

Суд вирішив передати столичний БФК Gulliver в управління АРМА, власник має намір оскаржити рішення

На фронті вже відбулося 102 бойових зіткнення, на покровському напрямку - 35, повідомляє Генштаб ЗСУ

Українські прокурори повідомили про підозру 42 російським офіцерам, причетним до сексуального насильства на окупованих територіях

У Харкові спрацювала ППО, інформації про постраждалих немає

Зливові дощі на півдні Німеччини призвели до масштабних повеней, є загиблі

Унаслідок обстрілів на Дніпропетровщині пошкоджений інфраструктурний об'єкт

Поліція в Києві викрила банківських службовців, які вкрали майже 6,2 млн грн із рахунку клієнтки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА